Κώστας Μιαούλης

«Λεό» και Χοσέ Κάρλος ανεβάζουν στροφές

Η AEK πήρε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο και τώρα πηγαίνει στο Αγρίνιο με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα δύο ματς που προηγήθηκαν στην έδρα της, έχοντας την ευκαιρία να επεκτείνει το σερί της. Στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε τον Χοσέ Κάρλος σε μεγάλα κέφια. Ο Ισπανός αρχίζει να βρίσκει την φόρμα του σε ένα σημείο που η ομάδα χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια αγωνιστικά, ενώ σήμερα κέρδισε και το πέναλτι (σε μια πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή).

Η AEK πήρε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο και τώρα πηγαίνει στο Αγρίνιο με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα δύο ματς που προηγήθηκαν στην έδρα της, έχοντας την ευκαιρία να επεκτείνει το σερί της.

Στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε τον Χοσέ Κάρλος σε μεγάλα κέφια.

Ο Ισπανός αρχίζει να βρίσκει την φόρμα του σε ένα σημείο που η ομάδα χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια αγωνιστικά, ενώ σήμερα κέρδισε και το πέναλτι (σε μια πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή).

Toυ Κώστα Μιαούλη

Την ίδια ώρα, ο Λεονάρντο συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση. Με αυτόν να βάζει γκολ με τέτοια ευκολία και σε τέτοια συχνότητα, η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει και στα επόμενα παιχνίδια σε νικηφόρα μονοπάτια. Το ματς με τον Παναιτωλικό έχει τεράστια σημασία, μιας και θεωρώ πως με λίγη προσοχή, η «Ένωση» μπορεί να φτάσει σε μεγάλο σερί τα τρίποντα, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει η ώρα των δύσκολων αγώνων στον δεύτερο γύρο.

Επέμενα και επιμένω πως το καθοριστικό σημείο για μια τουλάχιστον αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, είναι τα εντός έδρας παιχνίδια και η ομάδα καταφέρνει ως τώρα ν’ ανταπεξέρχεται με ευκολία. Θα μπορούσε, ωστόσο, σε κάποια ματς σαν αυτό να καθαρίζει περισσότερο εύκολα και να μην έχει άγχος -έστω και αν δέχεται κάποιο τέρμα προς το τέλος. Ο Μανωλάς, ενώ έκανε ένα πολύ καλό ματς, στο τέλος δεν απέφυγε και πάλι το λάθος.

Ο Χοσέ Κάρλος και ο Λεονάρντο ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Ο Καφές δύσκολα βλέπω να προλαβαίνει το ματς στο Αγρίνιο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάκος. Ωστόσο πιστεύω πως η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι εκείνη όπου -με νίκη- μπορεί να αλλάξει την τροχιά της «Ένωσης» στο φετινό πρωτάθλημα και να την ωθήσει σε μια υψηλή συγκομιδή μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Μην ξεχνάμε ότι μετά το ματς στο Αγρίνιο, ακολουθούν ακόμα δύο αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ (με Κέρκυρα και ΠΑΣ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x