Stoiximan Super League

«Κάτι καλύτερο απ' ό,τι περιμένουν»

Την πεποίθησή του πως ο φάκελος που θα παραδοθεί αύριο στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα είναι πλήρης και θα καλύπτει και τον πιο καχύποπτο, εξέφρασε μέσω του www.sport-fm.gr ο Βλάσης Τσάκας. «Αύριο αυτό που θα δείτε, θα είναι καλύτερο από αυτό που περιμένουν όλοι», είπε ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ. «Βεβαίως και η τράπεζα θα είναι γνωστή διεθνώς», η απάντηση του στον όρο που έθεσε ο Τζίγκερ.

Την πεποίθησή του πως ο φάκελος που θα παραδοθεί αύριο στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα είναι πλήρης και θα καλύπτει και τον πιο καχύποπτο, εξέφρασε μέσω του www.sport-fm.gr ο Βλάσης Τσάκας.

«Αύριο αυτό που θα δείτε, θα είναι καλύτερο από αυτό που περιμένουν όλοι», είπε ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ.

«Βεβαίως και η τράπεζα θα είναι γνωστή διεθνώς», η απάντηση του στον όρο που έθεσε ο Τζίγκερ.

Την Τρίτη, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, θα παραδώσει στον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, έναν φάκελο. Από το περιβάλλον του Αλ Σαούντ, λέγεται πως αυτός μέσα θα περιέχει όλες τις εγγυήσεις που ζητάει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζίγκερ, ζήτησε να εμφανιστούν τα 15 εκατομμύρια που προορίζονται για την ΠΑΕ ασφαλισμένα σε σοβαρή τράπεζα, αναγνωρισμένη διεθνώς και να μην μπορεί ο επενδυτής να τα πάρει χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Με τον Βλάση Τσάκα να απαντάει. «Όχι μόνο τα απαραίτητα εχέγγυα για την ολοκλήρωση του deal, κάτι ακόμη καλύτερο θα δείτε όλοι σας αύριο. Τα πράγματα θα είναι συγκεκριμένα», τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος θα έχει τις τραπεζικές εγγυήσεις, την πρόταση του Σουλτάν για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα μέχρι να γίνει η αλλαγή του νόμου από την Πολιτεία και την πρόταση του για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών. Το σημαντικότερο, είναι ο τρόπος δέσμευσης των χρημάτων υπέρ του Παναθηναϊκού. Εάν όλα είναι ξεκάθαρα, όπως ζήτησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, τα χαρτιά θα υπογραφούν και θα οριστεί ραντεβού μεταξύ του Τζίγκερ και του πρίγκιπα.

Τέλος, ο Βλάσης Τσάκας, άφησε αιχμές και για την διαιτησία, λέγοντας πως «Ο Λέτο σε κάθε ματς, είναι σαν να αγωνίζεται στο Σεράγεβο. Για να φάει κάρτα ο αντίπαλός του, ούτε εγώ ξέρω τι πρέπει να γίνει. Και βγαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός και μιλάει για την διαιτησία του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο χωρίς εμείς να απαντήσουμε…».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x