Ευρώπη

Χειρονομίες και… επεισόδια στον πορτογαλικό τελικό! (video)

Από ρίψεις αντικειμένων και επεισόδια στιγματίστηκε τον χθεσινό πέμπτο και τελευταίο τελικό του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στην Πόρτο και στην Μπενφίκα. Αφορμή αποτέλεσαν οι χειρονομίες του προπονητή της Μπενφίκα, Κάρλος Λισμπόν προς τους αντίπαλους παίκτες και οπαδούς, οι οποίες απαθανατίστηκαν από την τηλεοπτικό φακό. Δείτε το βίντεο!

Από ρίψεις αντικειμένων και επεισόδια στιγματίστηκε τον χθεσινό πέμπτο και τελευταίο τελικό του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στην Πόρτο και στην Μπενφίκα. Αφορμή αποτέλεσαν οι χειρονομίες του προπονητή της Μπενφίκα, Κάρλος Λισμπόν προς τους αντίπαλους παίκτες και οπαδούς, οι οποίες απαθανατίστηκαν από την τηλεοπτικό φακό.

Όπως θα βλέπετε και στο βίντεο από το youtube (από 0:40…) o προπονητής της νικήτριας και πρωταθλήτριας (3-2 νίκες) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα άρχισε τις προσβλητικές κινήσεις που προκάλεσαν και τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών των γηπεδούχων.



Οι οπαδοί της Πόρτο άρχισαν να πετούν αντικείμενα και κάποιοι προσπάθησαν να κινηθούν εναντίον του και να αρχίσουν οι συγκρούσεις με τους αστυνομικούς.

Τα χθεσινά επεισόδια όμως ήταν μόνο η αρχή… Η ομοσπονδία μπάσκετ της Πορτογαλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις χειρονομίες του προπονητή της Μπενφίκα σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι Αρχές όμως φοβούνται τα χειρότερα! Η σύγκρουση εξαπλώθηκε και στο ποδόσφαιρο με την κάθε ομάδα να επιτίθεται στην αντίπαλό της και πλέον εκφράζονται έντονοι φόβοι για συγκρούσεις μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x