Δίπλα στην Εθνική

Το ημερολόγιο της Εθνικής

Έβγαλε το λάδι των διεθνών ο Φερνάντο Σάντος στη μοναδική διπλή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη βάσει πλάνου επί πολωνικού εδάφους. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προαναγγείλει από την Αυστρία ότι θα δουλέψει πάνω στις στημένες φάσεις όσο πλησιάζει η μέρα που η Εθνική θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Πολωνία. Αποστολή στη Βαρσοβία: Σωτήρης Ταμπάκος

Βαρσοβία, 2η μέρα
Αποστολή στη Βαρσοβία: Σωτήρης Ταμπάκος


Έβγαλε το λάδι των διεθνών ο Φερνάντο Σάντος στη μοναδική διπλή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη βάσει πλάνου επί πολωνικού εδάφους. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προαναγγείλει από την Αυστρία ότι θα δουλέψει πάνω στις στημένες φάσεις όσο πλησιάζει η μέρα που η Εθνική θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Πολωνία.

Το σημερινό πρόγραμμα δεν περιελάμβανε θεωρία στο ξενοδοχείο με ανάλυση για τον αντίπαλο, αλλά πολύ… τρέξιμο στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο. Πρωινό ξύπνημα περίπου στις 08:00, ένας καφές, ένα ρόφημα και αναχώρηση για το γήπεδο.

Η διάρκεια της πρώτης προπόνησης ξεπέρασε τη μία ώρα και 50΄ με τον Φερνάντο Σάντος να ρίχνει το βάρος στην τακτική μέσα από το δίτερμα και στα στημένα. Φώναζε διαρκώς στους διεθνείς να ανεβάζουν ρυθμούς και να μην χαλαρώνουν δευτερόλεπτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής επικεντρώθηκε στις στημένες φάσεις, σχεδόν μία ώρα, κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες για τις θέσεις που πρέπει να πάρουν μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Για μια στιγμή από το μυαλό των διεθνών πέρασε πως τα δύσκολα της προετοιμασίας στο Κιτσμπούελ έκαναν ξανά την εμφάνιση τους. Στην πραγματικότητα όμως ήταν μία προπόνηση με μεγάλη ένταση και τίποτα περισσότερο.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για φαγητό, λίγες ώρες χαλάρωσης μετά το κοπιαστικό δίωρο της πρωινής προπόνησης και ξανά στο γήπεδο. Βέβαια, το απογευματινό πρόγραμμα ήταν σαφώς πιο χαλαρό προς τέρψιν του κοινού -κυρίως των Πολωνών- που βρέθηκαν στις εξέδρες, αλλά και για ευνόητους λόγους.

Σε καμία περίπτωση, ο Σάντος δεν ήθελε να φανερώσει το πλάνο του για την ενδεκάδα και να ανοίξει τα χαρτιά του για τον τρόπο που θα κοντράρει τον Λεβαντόφσκι και την παρέα του.
Από Τετάρτη (ξανα)πέφτουν οι ρυθμοί των προπονήσεων και αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της Παρασκευής με την Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x