Stoiximan Super League

Αποφασίζουν για Φορναρόλι

Εντός της ημέρας θα αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό πότε θα κάνουν την τελική τους κίνηση για τον Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού» και θα ήθελε να τον έχει το συντομότερο δυνατόν στην Αυστρία. Ωστόσο, για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή χρειάζεται να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις. «», δήλωσε ο Σάββας Γκέντσογλου στη SportDay.

Εντός της ημέρας θα αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό πότε θα κάνουν την τελική τους κίνηση για τον Μπρούνο Φορναρόλι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού» και θα ήθελε να τον έχει το συντομότερο δυνατόν στην Αυστρία.

Ωστόσο, για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή χρειάζεται να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις.

Για αυτό τον λόγο συναντήθηκαν χθες ο Δημήτρης Γόντικας με τον Γιάννη Αλαφούζο και όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν άμεσα για την απόκτηση του 25χρονου παίκτη για να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αγοράσει τον παίκτη ή να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Στην πρώτη περίπτωση το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, ενώ στη δεύτερη χρειάζεται να πληρωθεί μόνο το συμβόλαιο του Φορναρόλι που δεν ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ.

Φυσικά όλη η διαδικασία έχει σχέση και με την εκταμίευση περίπου 400.000 ευρώ από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», για ανάγκες της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται να είναι ο μοναδικός στόχος για την επίθεση. Αυτόν θέλει ο Φερέιρα, όπως αναφέραμε και χθες.

Δεν χάνουν την ελπίδα τους

Το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να έχει τελειώσει η υπόθεση του Κουίνσι. Ο μάνατζερ του Γκανέζου, Λίαμ Κάλεντερ, θα έρθει σε επαφή με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και θα ακούσει την τελική της πρόταση.

Όπως γράφει η SportDay, οι Γερμανοί δίνουν περισσότερες πάγιες αποδοχές από τον Παναθηναϊκό που δεν ανεβαίνει από τις 500.000 ευρώ, αλλά προσφέρει περισσότερα μπόνους.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αισιόδοξη για την έκβαση του συγκεκριμένου ζητήματος και θεωρούν ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι μεταγραφές θα κλείσουν με τον Φορναρόλι. Αν δεν μείνει ο Κουίνσι, τότε ο Παναθηναϊκό θα κινηθεί για έναν μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x