Stoiximan Super League

Κατεβάζει ταχύτητα ο Λίνεν

Μειώνει την ένταση των προπονήσεων στην ΑΕΚ επ’ ευκαιρία της διακοπής πρωταθλήματος ο Έβαλντ Λίνεν.

Η νίκη επί της Βέροιας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που επίσης δίνουν μάχη για να σωθούν ήταν βάλσαμο για την ΑΕΚ. Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για την «Ένωση», καθώς ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει την ευκαιρία να αποφορτίσει τους παίκτες του-κυρίως σωματικά αλλά και ψυχολογικά-από όσα έχουν συμβεί.

Ο Γερμανός τεχνικός μετά το διήμερο ρεπό θα υποδεχτεί ξανά τους παίκτες του σήμερα στα Σπάτα, αλλά η ένταση των προσεχών προπονήσεων δεν θα είναι υψηλή. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αρκετά καταπονημένοι μιας και ένας κορμός παικτών αγωνίζεται συνέχεια και ο 59χρονος προπονητής δεν θέλει επ’ ουδενί να χάσει κάποιους με μυϊκά προβλήματα.

Η διακοπή θα δώσει σε παίκτες που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τη Βέροια, όπως οι Φούντας, Τσουμάγκας και Πετρόπουλος, να αποθεραπευτούν, αλλά και σε άλλους να πάρουν ανάσες ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι το επόμενο Σάββατο απέναντι στον Λεβαδειακό. Από τον αγώνα αυτό θα λείψει ο τιμωρημένος Γκερέιρο και ασφαλώς ο Γιώργος Κατίδης, για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει σήμερα η διοίκηση.

Παρά το σημαντικό βήμα παραμονής που έγινε στην 26η αγωνιστική, στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν και γνωρίζουν πως στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές-που περιλαμβάνουν τρία ματς μακριά από το ΟΑΚΑ-θα πρέπει να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί για να μην αγωνιά η ομάδα ως το φινάλε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x