Media

Media: Παρί -Τσέλσι ή Μπενφίκα-Ζενίτ;

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Ώρα Champions League! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με δύο αναμετρήσεις για την φάση των «16», που θα μεταδοθούν και οι δύο αποκλειστικά από τον ΟΤΕTV, ενώ από νωρίς και συγκεκριμένα στις 20.00 οι Τάσος Κολλίντζας ,Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και η εκπομπή «UEFA Champions League Show» υποδέχονται στο στούντιο του OTE Sport 2HD τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Κατσουράνη.

Στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού για το ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι (21.45) θα βρεθεί ο OTE Sport 1HD με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ενώ το OTE Sport 2HD θα καλύψει το έταιρo ματς από το «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, όπου η Μπενφίκα των Μήτρογλου -Σάμαρη υποδέχεται την Ζενίτ του Λοντίγκιν.

Σήμερα και το Φενέρμπαχτσε - Λοκομοτίβ Μόσχας
Δύο ημέρες νωρίτερα αρχίζει και το Europa League με ένα ματς φωτιά. Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Λοκομοτίβ Μόσχας για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, στην πρώτη ποδοσφαιρική συνάντηση Τούρκων και Ρώσων μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους στη γειτονική χώρα. Σέντρα στις 19.00 με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 3 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Κόμπε Μπράιαντ στον ΟΤΕ TV και την εκπομπή «Pick & Roll»
Απόψε στις 20.00 στον OTE Sport 4HD και την εκπομπή «Pick & Roll» θα προβληθεί συνέντευξη του Κόμπε Μπράιαντ στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη, απεσταλμένους του καναλιού στο All Star Game, καθώς και δηλώσεις από τους Ζακ Λα Βιν, Άαρον Γκόρντον λίγες στιγμές μετά την παράσταση που έδωσαν στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ο οποίος χαρακτηρίσθηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο Τζωρτζάτος στο «Παίζουμε Ελλάδα πόλο»
Ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» που θα προβληθεί στις 18.15 στο Novasports 1.

«Υπόθεση Ρίχτερ» και προσφυγικό στις αποψινές «Ιστορίες»
Δύο μεγάλα θέματα ανοίγουν οι αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα. Ο Αλέξης Παπαχελάς ταξιδεύει στην Κρήτη και τη Γερμανία και παρουσιάζει την «υπόθεση Ρίχτερ» και τη θύελλα που προκάλεσε η αμφισβήτηση από τον γερμανό ιστορικό, καθηγητή Χανς Ρίχτερ της σημασίας της Μάχης της Κρήτης και της αντίστασης των Κρητών κατά των Ναζί. Στην ίδια εκπομπή, ο Παύλος Τσίμας καταγράφει, με ένα μεγάλο οδοιπορικό στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το προσφυγικό ζήτημα. Απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

«Ο νόμος της σιωπής» και «Η πλεκτάνη»
Την αστυνομική ταινία δράσης, «Ο νόμος της σιωπής», του Τζούλιους Έιβερι, με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Μπρέντον Θουέιτις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα προβάλλει απόψε στις 22.00, σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Novacinema 1. Την ίδια ώρα, το κατασκοπευτικό θρίλερ, «Η πλεκτάνη», με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ράσελ Κρόου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η πρόταση του Star .

Ο Μπαράκ Ομπάμα στο «The Ellen DeGeneres Show»
Πόσες πιθανότητες θα δίνατε στο ενδεχόμενο να βλέπατε τον Αλέξη Τσίπρα σε βραδινό τηλεοπτικό show; Ρητορικό το ερώτημα… Στην Αμερική, όμως, ο Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε στο στούντιο του "The Ellen DeGeneres Show" φιλοξενούμενους της Ellen. Αυτό το επεισόδιο θα προβάλει απόψε στις 22:50 το Novalifε.

Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Απόψε στις 21.00 στον Alpha-ζωντανά από το Θέατρο «Βέμπο»- επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με το πρώτο Αλ Τσαντίρι Νιουζ του 2016.

Λεβέντης στο «Focus», το προσφυγικό και σε «Ανατροπή -«360ο»
Σήμερα, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, καλεσμένος του Αντώνη Αλαφογιώργου στην εκπομπή «ΕΡΤ FOCUS», θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ενώ με το καυτό θέμα των προσφύγων θα ασχοληθούν και οι εκπομπές «Ανατροπή» (Mega, 00.15) και «360ο»( Alpha,24.00).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x