Media

Νέο πρωινό τα Σ/κα στον ΑΝΤ-1

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1 που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο και θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου πρωινού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 9 Μαΐου και χθες ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά των υποψηφίων που θα στελεχώσουν την Μαρία Μπεκατώρου και που όλα δείχνουν ότι θα αποτελούνται από τέσσερα με πέντε πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής τα επικρατέστερα πρόσωπα που δοκιμάστηκαν την Παρασκευή στο στούντιο ‘ΚΑΠΑ’ ήταν οι Ανδρέας Δερμιτζάκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δημήτρης Σαράντος, Φραν, Γιώργος Δάσκαλος, Φαίδων Κεφαλέας, Ελισάβετ Κυρίτση, Τάνια Χριστοδουλίδου, Άννα Ζαρδέλη, Αμέλια Αναστασάκη και Γεωργία Ευσταθίου.

Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου με αφορμή το νέο πρωινό της ξεκίνημα μέσα από την αντίστοιχη ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, έδωσε πριν λίγες μέρες συνέντευξη στο "TV Εθνος" όπου άνοιξε όλα τα τηλεοπτικά χαρτιά της και μεταξύ άλλων είπε για το νέο της εγχείρημα:

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις και πάλι στις πρωινές τηλεοπτικές σου συνήθειες;

Υπέροχα. Βέβαια, αυτή η εκποµπή όπως καταλαβαίνεις θα βγει στον αέρα κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες και υπό άλλες προϋποθέσεις, µε άλλο φυσικά ύφος, όµως εννοείται πως πρόκειται για ένα καθαρόαιµο ψυχαγωγικό πρωινό.

Τα πρωινά είναι το κάρµα σου;

Δεν υπάρχει σεζόν που να µην έρθουν στον δρόµο σου, είτε άµεσα είτε έµµεσα. Και πέρυσι σε είχε προσεγγίσει το Mega για το δικό του πρωινό... Εντάξει, µια πρώτη προσέγγιση είχε κάνει... Οµως, τώρα που το λες, µπορεί και το πρωινό να είναι το τηλεοπτικό µου κάρµα. Εχω δε µεγάλη χαρά που αφορά στο Σαββατοκύριακο, γιατί ο κόσµος το Σάββατο και τις Κυριακές έχει καλύτερη διάθεση, είναι πιο χαλαρός, και πιστεύω πως παρέα θα τα καταφέρουµε να περάσουµε τέλεια.

Υποθέτω πως µιλάµε για ένα πρωινό που θα είναι εντελώς... Μαρία. Που θα έχει τη δική σου... σφραγίδα;

Ολοι µας αυτό έχουµε πει, να κάνουµε ένα πρωινό στο οποίο να είµαι ο εαυτός µου, να είµαι εγώ, που να µου ταιριάζει και να µου δώσει έτσι την ευκαιρία να µοιραστώ πολλά µε τον κόσµο.

Τον ανταγωνισµό του Σαββατοκύριακου πώς τον βλέπεις;

Μια χαρά... Πραγµατικά χαίροµαι που τα Σαββατοκύριακα έχουν πάλι ζωντανέψει, γιατί αυτή η ζωντάνια και αυτός ο συναγωνισµός, θα σου έλεγα εγώ, είναι δηµιουργικός. Μου αρέσει που ο κόσµος µπορεί να κάνει και τις επιλογές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x