Final Four 2010

Λάκοβιτς: «Το παρελθόν μου με τον Ολυμπιακό δεν έχει σημασία»

Χωρίς καμία… ρεβανσιστική διάθεση, λόγω του «πράσινου» παρελθόντος του, βλέπει ο Γιάκα Λάκοβιτς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε αφοσιωμένος μόνο στο πως η ομάδα του θα κατακτήσει το τρόπαιο και χαρακτήρισε «κλειδί» γι’ αυτό την καλή προετοιμασία της στον ψυχολογικό τομέα.

Χωρίς καμία… ρεβανσιστική διάθεση, λόγω του «πράσινου» παρελθόντος του, βλέπει ο Γιάκα Λάκοβιτς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε αφοσιωμένος μόνο στο πως η ομάδα του θα κατακτήσει το τρόπαιο και χαρακτήρισε «κλειδί» γι’ αυτό την καλή προετοιμασία της στον ψυχολογικό τομέα.

«Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η προϊστορία του Λάκοβιτς με τον Ολυμπιακό. Τον κόσμο τον απασχολεί μόνο να πάρει η Μπαρτσελόνα το κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος, που ερωτήθηκε τι είναι αυτό που θα μετρήσει περισσότερο στο αυριανό παιχνίδι:

«Δεν υπάρχουν “κλειδιά” σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Σημασία στους τελικούς έχει το πάθος, η συγκέντρωση και εμείς ξέρω ότι θα τα έχουμε και θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο», τόνισε και εξήγησε:

«Αν κάπου πρέπει να δώσουμε το βάρος είναι στην ψυχολογική προετοιμασία και όχι στη σωματική -αυτή, άλλωστε, την κάνουμε όλο τον χρόνο. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Αν το καταφέρουμε, πιστεύω πως θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x