Final Four 2010

Εδώ Παρίσι

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφά για τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή το βράδυ η καρδιά του Ελληνικού Μπάσκετ θα χτυπά στο Παρίσι. Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 βρίσκεται στη Γαλλική πρωτεύουσα με τρείς απεσταλμένους. Διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλόπουλου αλλά και τι μας είπαν Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Νίκολα Βούισιτς και Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφά για τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή το βράδυ η καρδιά του Ελληνικού Μπάσκετ θα χτυπά στο Παρίσι.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 βρίσκεται στη Γαλλική πρωτεύουσα με τρείς απεσταλμένους. Διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλόπουλου αλλά και τι μας είπαν Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Νίκολα Βούισιτς και Πάτρικ Μπέβερλι.

Η σκληρή άμυνα θα φέρει τη νίκη στον τελικό της Ευρωλίγκας σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πρόσθεσε ότι σε κάθε φάιναλ φορ, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

«Αγωνία υπάρχει, αλλά το σημαντικότερο μέρος της πίεσης ήταν χθες. Αύριο είναι ένας τελικός, κάτι που δεν έρχεται κάθε μέρα στην καριέρα σου. Θέλουμε να το χαρούμε και η πίεση θα έρθει 10-15 λεπτά πριν το ματς. Φέτος μπορώ να παίξω, πέρσι δεν κατάφερα καν να πατήσω στο παρκέ. Αν έχεις περάσει έναν τραυματισμό όπως εγώ, μόνο και μόνο το γεγονός το να μπαίνεις για ζέσταμα είναι καλό. Ο Μπουρούσης ήταν λόγο αγχωμένος και ήθελα να βρω κάτι να του πω για να τον πεισμώσω και να του ανεβάσω την ψυχολογία.

Όταν παίζεις στο φάιναλ φορ, θέλεις την κούπα. Χθες δεν παίξαμε καλά, η Παρτιζάν δεν μπορούσε να ξεφύγει με τίποτα και η δική μας κακή απόδοση τους κράτησε στο ματς. Το κλειδί για τον τελικό θα είναι η σκληρή άμυνα», δήλωσε ο παίκτης των «ερυθρολεύκων
».

Διαβάστε τι δήλωσαν αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Ο Νίκολα Βούισιτς , ο Πάτρικ Μπέβερλι και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x