Final Four 2010

Παρίσι LIVΕ:«Μαύρη» αγορά!

Τελικά, όσοι πήραν το ρίσκο να επισκεφτούν το Παρίσι για να παρακολουθήσουν τον τελικό χωρίς να έχουν εισιτήριο, ίσως και να βρουν την άκρη και να μπουν στο γήπεδο. Και αυτό, διότι γύρω από τους δρόμους του «Bercy» και ιδιαίτερα έξω από τις στάσεις του μετρό, αρκετοί Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν αλλά και μικροπωλητές από το Πακιστάν, έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια και πουλάνε! Οι τιμές είναι φυσικά αρκετά πιο «τσιμπημένες» του κανονικού, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι εισιτήρια των 295 ευρώ και για τις δυο ημέρες, πωλούνται 250 και 350 Ευρώ.

Τελικά όσοι πήραν το ρίσκο να επισκεφτούν το Παρίσι για να παρακολουθήσουν τον τελικό χωρίς να έχουν εισιτήριο, ίσως και να βρουν την άκρη και να μπουν στο γήπεδο. Και αυτό, διότι γύρω από τους δρόμους του «Bercy» και ιδιαίτερα έξω από τις στάσεις του μετρό, αρκετοί Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν αλλά και μικροπωλητές από το Πακιστάν, έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια και πουλάνε! Οι τιμές είναι φυσικά αρκετά πιο «τσιμπημένες» του κανονικού, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι εισιτήρια των 295 ευρώ και για τις δυο ημέρες, πωλούνται 250 και 350 Ευρώ μόνο για τον τελικό!

Γράφει από το Παρίσι ο Νίκος Ζέρβας

Το ωραίο της όλης υπόθεσης, είναι ότι οι συγκεκριμένοι μαυραγορίτες, έχουν επαγγελματικό τρόπο να σε προσεγγίζουν, αφού δεν φωνάζουν ιδιαίτερα δυνατά την λέξη «tickets». Σε πλησιάζουν διακριτικά και προσπαθούν να πουλήσουν την… πραμάτεια τους και μάλιστα με τσουχτερή τιμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x