Final Four 2010

Παρίσι LIVE: ΝΒΑ μέσω Final Four

Ως προάγγελο για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου, χρησιμοποιούν το Final Four οι Γάλλοι. Στο «Palais De Bercy» την συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί ο αγώνας των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με τους Νιου Γιορκ Νικς και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί πλασιέ, μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια με πληροφορίες για το παιχνίδι. Μάλιστα, σε περίπτωση που κάποιος δείξει ενδιαφέρον, υπάρχουν εργαζόμενοι που άμεσα μπορεί να σε εξυπηρετήσουν ώστε να κάνεις κράτηση εισιτηρίου.

Ως προάγγελο για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου, χρησιμοποιούν το Final Four οι Γάλλοι. Στο «Palais De Bercy» την συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί ο αγώνας των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με τους Νιου Γιορκ Νικς και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί πλασιέ, μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια με πληροφορίες για το παιχνίδι.

Γράφει από το Παρίσι, ο Νίκος Ζέρβας

Μια κίνηση ιδιαίτερα έξυπνη σοφή, από τη στιγμή που αυτές τις μέρες το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί το κέντρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όχι μόνο από τις χιλιάδες κόσμου που του έχουν επισκεφτεί, αλλά και για τους περίπου 500 διαπιστευμένους δημοσιογράφους που εργάζονται σε αυτό.

Μάλιστα, σε περίπτωση που κάποιος δείξει ενδιαφέρον, υπάρχουν εργαζόμενοι που άμεσα μπορεί να σε εξυπηρετήσουν ώστε να κάνεις κράτηση εισιτηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x