Γενικά

Ίβκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι με όσα έγιναν»

Απογοητευμένος και σοκαρισμένος από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των παικτών της Εθνικής Ελλάδας και της Σερβίας, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, μετά από τα ευτράπελα που συνέβησαν, δήλωσε: «Ήταν απογοητευτική η συμπεριφορά των διαιτητών, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το πράγμα τώρα. Είμαστε απογοητευμένοι με ό, τι έγινε. Αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα γενικότερα».

Απογοητευμένος και σοκαρισμένος από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των παικτών της Εθνικής Ελλάδας και της Σερβίας, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, μετά από τα ευτράπελα που συνέβησαν, δήλωσε: «Ήταν απογοητευτική η συμπεριφορά των διαιτητών, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το πράγμα τώρα. Είμαστε απογοητευμένοι με ό, τι έγινε. Αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα γενικότερα. Η ευθύνη βαραίνει τους παίκτες και των δύο ομάδων, ιδιαίτερα αυτούς που όρμησαν από τον πάγκο. Δεν είχαν καμία δουλειά εκεί».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Έχουμε δώσει εννέα φιλικά μέχρι τώρα και δεν είχαμε δεχτεί ούτε μία τεχνική ποινή. Ελπίζω όλοι να ηρεμήσουν και οι Σέρβοι με τους Έλληνες να συνεχίσουν να είναι καλοί φίλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x