Euroleague

Δέδας στον ΣΠΟΡ FM: «Κολλήσαμε στην επίθεση στο τέλος - Μόνο θετικό ο Μπόλντουιν»

Στην αφλογιστία του Ολυμπιακού στην τελευταία περίοδο απέδωσε κατά κύριο λόγο την ήττα από την Μπάγερν ο Γιώργος Δέδας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, χαρακτήρισε ως μόνο θετικό την απόδοση Μπάλντουιν.

Στο black-out που υπέστη ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπάγερν στάθηκε ο Γιώργος Δέδας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του στο Μόναχο, Νίκο Ζέρβα, ο βοηθός προπονητή των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ότι χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση στο τέλος και εξήγησε γιατί ήρθε εντέλει η ήττα.

«Πιστεύαμε ότι ελέγχαμε το ματς. Κολλήσαμε όμως στην επίθεση κι εκείνοι έβαλαν κρίσιμα τρίποντα. Ειδικά του Μπαρτέλ. Πήραν ψυχολογία κι εμείς χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Δώσαμε πολύ γρήγορα το μπόνους των φάουλ στην τελευταία περίοδο και δεν μπορούσαμε να είμαστε aggressive. Έστω κι έτσι, ένα σουτ αν βάζαμε στο τέλος, θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά», σημείωσε. Και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδική διαχείριση όταν είμαστε μπροστά στο σκορ, έχουμε παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Ίσως χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουν οι έμπειροι με τους καινούργιους. Συμφωνώ όμως ότι στο μέλλον πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα ματς που είμαστε μπροστά».

Αναφερόμενος στο κακό ξεκίνημα, ο Δέδας σημείωσε: «Κάναμε επτά λάθη στην πρώτη περίοδο, ανεπίτρεπτο νούμερο για εκτός έδρας ματς. Μετά όμως το γυρίσαμε, παίξαμε πολύ καλύτερα και το ξεπεράσαμε. Όντως η δημιουργία ήταν ένα θέμα».

Όσο για την καλή απόδοση του Μπόλντουιν, συμφώνησε ότι ήταν το μόνο όφελος του Ολυμπιακού από την αποψινή βραδιά, λέγοντας:

«Αν μπορούμε να βρούμε ένα θετικό είναι ότι ο Μπόλντουιν έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Έχει θέληση να μάθει, σήμερα ήταν πολύ καλός και πιστεύω ότι θα έχουμε έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια που μπορεί να προσφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x