Euroleague

Έτοιμος για την… πρόκληση ο Ολυμπιακός (video)

Χωρίς νεότερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Με προπόνηση μιάμισης ώρας στην «Ulker Sports Arena» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε των Κώστα Σλούκα και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είδε και τους δώδεκα παίκτες που έχει μαζί του στην αποστολή να προπονούνται κανονικά (σ.σ. δωδέκατος είναι ο Τολιόπουλος) και πλην των Σπανούλη και Γιανγκ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα για το ματς της 23ης αγωνιστικής με την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

O μοναδικός μέχρι την Τρίτη αμφίβολος, Ιωάννης Παπαπέτρου, γυμνάστηκε για δεύτερη σερί μέρα στο φουλ καθώς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του στα πλευρά και έτσι άπαντες είναι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό, σε ένα παιχνίδι που αν κερδηθεί, ουσιαστικά ισοδυναμεί με εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ και ίσως και της τρίτης θέσης.

Πριν την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ο Κώστας Σλούκας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του σε πολύ καλό κλίμα. Την.. τιμητική του είχε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια (έκλεισε τα 32) με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν ώστε ο αρχηγός να δεχθεί αύριο ως… δώρο μία μεγάλη νίκη.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας στην Πόλη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x