Ευρώπη

«Γλυκοκοιτάζει» Ντόρσεϊ η Μπαρτσελόνα!

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Σέιν Λαουάλ, η Μπαρτσελόνα «χτενίζει» την αγορά για ψηλό και ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος απασχολεί πολύ έντονα τον Ολυμπιακό, είναι πολύ ψηλά στη λίστα της!

Έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για τον Τζόι Ντόρσεϊ έχει πλέον ο Ολυμπιακός και αυτός είναι η Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί ψάχνουν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Σέιν Λαουάλ, ο οποίος –εκτός απροόπτου- θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Αμερικανό σέντερ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα τους, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αρκετά καλή γνώμη για εκείνον.

Στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου, οι «μπλαουγκράνα» είχαν κάνει πίσω αφενός για την υπεροπλία που είχαν στο ρόστερ τους στη συγκεκριμένη θέση και αφετέρου σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία του «Παπ» που ήταν η επιστροφή του στο λιμάνι.

Ωστόσο, όσον αφορά τον Τζόι Ντόρσεϊ οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα προτίθενται να είναι πιο σκληροί στις διαπραγματεύσεις, καθώς η ενίσχυση στους ψηλούς τους «καίει» άμεσα, αφού πιέζει και ο χρόνος λόγω της σχετικής προθεσμίας που υπάρχει από την Ευρωλίγκα, η οποία εκπνέει στις 24 Φεβρουαρίου.

Είναι δεδομένο πως ο Αμερικανός πιέζει να αποχωρήσει από την Γαλατασαράι, από τη στιγμή που οι σχέσεις του με τον Εργκίν Αταμάν δεν είναι και οι καλύτερες. Όμως, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, η οποία δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει… τσάμπα και έτσι θα αξιώσει ένα σημαντικό ποσό (εκτιμάται κοντά στις 300.000 ευρώ) για να τον αφήσει ελεύθερο.

Εφόσον, λοιπόν, μπει και η Μπαρτσελόνα στο «παιχνίδι» της απόκτησής του οι μετοχές του θα αυξηθούν κατακόρυφα στη… δημοπρασία που θα γίνει και εκεί πλεονέκτημα θα έχει όποιος προσφέρει τα περισσότερα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x