Διονύσης Δεσύλλας

Εξαιρετική περίπτωση ο Κολοβός, ακολουθούν κι άλλοι

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη μεταγραφή Κολοβού στον Παναθηναϊκού και τις υπόλοιπες που… έρχονται.

Χωρίς περιστροφές και μισόλογα. Ο Δημήτρης Κολοβός είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο Παναθηναϊκός βάζει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή αξίας, έναν ποδοσφαιριστή που έχει τη «δίψα» να δείξει για τα καλά ότι μπορεί να προσφέρει σε μια μεγάλη ομάδα.

Ένα σπουδαίο ταλέντο, που δεν κατάφερε να στεριώσει στον Ολυμπιακό λόγω της πολιτικής των δανεισμών και που φέτος ήταν πολύ καλός με την Ομόνοια, έχοντας συνολικά 4 γκολ σε 18 συμμετοχές. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα και που πρόσφατα είχε σημειώσει ένα καθοριστικό γκολ, στην ισοπαλία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Βοσνία, στη Ζένιτσα.
Οι κινήσεις του Νίκου Νταμπίζα ήταν αυτές που ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και φυσικά ο Γιώργος Δώνης έχουν πολύ καλή άποψη για τον Κολοβό, ο οποίος και σε ιδανική ηλικία είναι (26) και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε πάνω από μια θέση (τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως περιφερειακός επιθετικός). Ο «Ντάμπι» συντονισμένα και υπό άκρα μυστικότητα ντύνει στα πράσινα τον ποδοσφαιριστή, αφού ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια.

Με τα… λίγα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός για τη μεταγραφική του ενίσχυση, κάνει την πρώτη του κίνηση με την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά. Τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον. Ο Κολοβός είναι μια εξαιρετική περίπτωση για το «τριφύλλι». Τα υπόλοιπα, στον «καθρέφτη», που δεν είναι άλλος από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις. Οι «πράσινοι» είναι σε διαπραγματεύσεις για να ολοκληρώσουν κι άλλες μεταγραφές και σιγά – σιγά να διαμορφώσουν το ρόστερ τους. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ο σχεδιασμός «τρέχει» και είναι θέμα χρόνου να μάθουμε κι άλλα ονόματα, τα οποία θα ενσωματωθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Είναι πιθανό ο επόμενος να είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Από το «τριφύλλι» έχουν κάνει την προσφορά τους και… αναμένουν. Ο ποδοσφαιριστής ούτε σήμερα έπαιξε στα τρία ημίχρονα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα και σύντομα θα αποχωρήσει. Η αυριανή μέρα θα κρίνει και τον πιθανό δανεισμό του Νορβηγού στο "τριφύλλι", με τις πληροφορίες από την Κύπρο να κάνουν λόγο για πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με... φόντο τη συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x