Διονύσης Δεσύλλας

Ισλαμοφασίστες δολοφόνοι: Τα «παιδιά» του Ιμπεριαλισμού

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sportfm.gr για τη νέα τυφλή επίθεση στις Βρυξέλλες και εξηγεί ότι η αιτία του κακού καταγράφεται με μια μόνο λέξη.

Του Διονύση Δεσύλλα
twitter@dionisis_d


Τον Νοέμβριο ήταν το αιματοκύλισμα στο Παρίσι που έκανε τους Ευρωπαίους να ταρακουνηθούν. Βεβαίως, νωρίτερα τα αιματοκυλίσματα στην Ανατολή ήταν περισσότερα και τώρα συνεχίζονται. Όταν το «τέρας» έρχεται στην πόρτα του σπιτιού σου, όπως και έγινε, τότε ο τρόμος είναι μεγαλύτερος.

Στις Βρυξέλλες, όπως και στο Παρίσι αλλά και την Κωνσταντινούπολη, κύλησε αίμα αθώων. Και ο φόβος είναι αυτός που έχει κυριεύσει τον απλό κόσμο. Η αμηχανία αυτή που διακατέχει τους Ευρωπαίους ηγέτες, οι οποίοι βλέπουν να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν και να βάλουν ένα τέλος στις τρομοκρατικές τυφλές επιθέσεις, αλλά και στα θλιβερά, μα αναμενόμενα, αποτελέσματα που έχουν όλα όσα έκαναν με την παρέμβασή τους στη Συρία.

Ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Αναγνωρίζουν ότι σ' όλο αυτό έβαλαν το χεράκι τους. Αυτοί και οι Αμερικανοί. Με τις ενέργειές τους, εξέθρεψαν αυτό το «τέρας» των ισλαμοφασιστών. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Για τους φονιάδες και τις πράξεις τους δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. ΚΑΜΙΑ.

Πρόκειται για αρρωστημένα μυαλά, ποτισμένα από τον φανατισμό τους για τη θρησκεία τους και τις αντιλήψεις και γεμάτα με μίσος για τη δύση. Πρόκειται για ισλαμοφασίστες, τρομοκράτες που χτυπούν «τυφλά» και σκοτώνουν αθώο κόσμο. Είναι εγκληματίες, δολοφόνοι, και ως τέτοιους θα τους γράψει η ιστορία. Τελεία.

Τα χέρια αυτών των δολοφόνων, όμως, κάποιοι τα όπλισαν. Οι ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, εξέθρεψαν αυτό το «τέρας», όπως γράψαμε και παραπάνω. Τα σχέδιά τους, οι πολιτικές παρεμβάσεις τους και οι στρατιωτικές επεμβάσεις τους στη Συρία, για παράδειγμα, είναι γνωστά. Και τώρα αυτό το «τέρας» είναι έτοιμο να τους κατασπαράξει. Αφήνοντας στο έλεος εκατοντάδες πρόσφυγες να βολοδέρνουν στην Ευρώπη, σκοτώνοντας κόσμο σε κάθε γωνιά της γηραιάς ηπείρου και σκορπίζοντας τον απόλυτο τρόμο.

Κάποτε ήταν η Αλ Κάιντα, τώρα το «Ισλαμικό Κράτος». Όλα αυτά σε εποχές κρίσης, σε εποχές δοκιμασίας της Ευρώπης και της Δύσης, σε εποχές μίσους και φανατισμού. Σε ένα περιβάλλον, δηλαδή, που ευνοεί το γιγάντωμα μιας αιμοσταγούς μηχανής, όπως ο ISIS. Με μια λέξη θα βρούμε την πραγματική πηγή του αυτού του προβλήματος. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ. Καληνύχτα…

Υ.Γ1: Το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Ευρώπη ακούγεται όλο και συχνότερα έπειτα από τέτοιες επιθέσεις όπως η σημερινή: Αλληλεγγύη…

Υ.Γ2: Πάντα έπειτα από τέτοιες καταστάσεις, ο φασιστικός φανατισμένος λόγος του διχασμού, δίνει ρέστα. Οι ακροδεξιές λογικές και οι ατάκες του τύπου «βλέπετε τι γίνεται με αυτή τη μαζική εισβολή μεταναστών», έρχονται για να δέσουν το γλυκό. Είναι, όμως οξύμωρο οι φασίστες να κατηγορούν φασίστες, δε νομίζετε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x