Γενικά

Εξασφάλισε πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη σιγούρεψε από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στα γκρουπ την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Είναι μία από τις σπάνιες φορές που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά οι διαδοχικές νίκες απέναντι στην έτερη διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης οδήγησε στην υλοποίηση του στόχου. Το πολωνικό κλαμπ έκαμψε το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα του τη γαλλική Βιλνέβ με 3-0 σετ κι έδωσε την ιδανική συνέχεια στη νίκη με το ίδιο σκορ που είχε πετύχει την περασμένη βδομάδα εκτός έδρας.

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του γκρουπ C αποσπάστηκε κατά δύο βαθμούς στη βαθμολογία κι αυτό σημαίνει ότι και ήττες να έχει στα τελευταία ματς και να προκύψει ισοβαθμία πάλι ευνοείται για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης.

Στον αποψινό αγώνα, η Μπογκόρια πρόβαλλε ξανά ως φαβορί, καθώς παρέταξε την ίδια τριάδα με την αναμέτρηση στη Γαλλία. Όντως, επιβεβαίωσε ότι είχε τον πρώτο λόγο κι, από τη στιγμή που ο Γκιώνης επικράτησε στο πρώτο ματς, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Ο πρωταθλητής μας αντιμετώπισε πάλι τον Ρώσο Βασίλι Λακέεφ, όπως και πριν από πέντε μέρες. Έφτασε στη νίκη ξανά με 3-2, αλλά η σημαντική διαφορά είναι ότι τώρα πέτυχε ανατροπή από 0-2.


Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Μπογκόρια-Βιλνέβ 3-0:

Παναγιώτης Γκιώνης-Βααίλι Λακέεφ 3-2 (6-11, 10-12, 11-7, 11-4, 11-8)
Μάρεκ Μπαντόφσκι-Βιλντάν Γκαντίεφ 3-0 (11-5, 11-9, 11-8)
Πάβελ Σίρουσεκ-Νίμα Αλαμιάν 3-0 (17-15, 11-9, 11-4)


Στο άλλο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής του γκρουπ C, η Σααρμπρίκεν επιβλήθηκε με 3-0 της ουραγού Γιούνκαλ.

Στη βαθμολογία, το γερμανικό κλαμπ είναι αήττητο στην κορυφή με 8 βαθμούς. Η Μπογκόρια ακολουθεί με 7, η Βιλνέβ είναι στους 5 πόντους και η Γιούνκαλ στους 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x