Γιώργος Ζαχαριάδης

Ηρακλής και Ολυμπιακός παίζουν για έναν τίτλο…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον αγώνα του Καυτανζογλείου του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, το στόχο που πρέπει να έχουν οι κυανόλευκοι και πως θα φτάσουν σε έναν… τίτλο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Περιμένοντας τον αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, βράδυ Κυριακής, στο Καυτανζόγλειο, δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα και καθόλου αξιόπιστα πειστήρια για μια αναμέτρηση που δεν θα ‘χει νικητή τον φιλοξενούμενο.

Για μένα αυτό είναι το τελευταίο που θα με απασχολούσα, εφόσον είχα θέση στο εσωτερικό της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου.
Αυτή δε η ομάδα, μοιάζει να είναι μόνο του προπονητή και όσων αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν και να τον στηρίξουν και να ρισκάρουν την καριέρα τους, σε ένα προβληματικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Αν δεν υπήρχε ο Παπαδόπουλος και φυσικά οι ποδοσφαιριστές που τον ακολουθούν, οι απώλειες θα ήταν καταστροφικές πριν καν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Δεν θα διεκδικούσε καν το κομμάτι, έστω και μικρό, που του αναλογεί ως Ηρακλής κι όλα θα είχαν καθοριστεί εξ αρχής. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρχαν μνηστήρες της θέσης που κατέχει στη Superleague ο Ηρακλής και δεν θα κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια εφόσον δεν υπήρχε αγωνιστική υπόσταση για τους κυανόλευκους…

Όπως και να έχει, σήμερα ο Ηρακλής εξακολουθεί να υπάρχει, πήρε βαθμό στη Λάρισα και αυτό είναι ένα σημάδι αισιοδοξίας. Είναι, όμως, ώρα να δούμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να επιμείνω ότι, ναι μεν κανείς δεν παίζει για να χάσει, αλλά, δεν έχει να χάσει τίποτε ο Ηρακλής των ημερών μας, αν τελικά δεν εισπράξει απολύτως τίποτε από το τελικό αποτέλεσμα.

Αλλού πρέπει να στοχεύσει ο Ηρακλής, αλλού είναι η κατεύθυνση του και εκεί θα πρέπει να επικεντρώσει η ομάδα, μέχρι το τέλος. Και πάλι θα πω ότι, οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και η έκπληξη με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, που έχει να αντιμετωπίσει κούραση, μετακινήσεις, λόγω Ευρώπης, είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος από τη στιγμή που γίνεται η σέντρα. Ξεχνάς τα προβλήματα, παίζεις για να στείλεις τη μπάλα στο πλεχτό.

Ο Ηρακλής είναι ανεξάντλητος από κάθε άποψη. Είτε γιατί παράγει ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει σπουδαία ονόματα είτε γιατί ταλαιπωρεί πολύ κόσμο με τα διοικητικά του προβλήματα.

Σε αυτή την κρίση που τον ταλαιπωρεί, υπάρχουν κύτταρα του οργανισμού του που ζουν επικινδύνως, είναι αποφασισμένοι να μπλέξουν άσχημα και να διεκδικήσουν την παραμονή κι αν πετύχουν κάτι παραπάνω, θα είναι σαν να έχουν πάρει έναν τίτλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x