Γιώργος Ζαχαριάδης

Κοίταξε πρώτα τι θα κάνεις στην Ελλάδα και μετά κόντραρε -έστω σε έναν αγώνα- τη Σάλκε

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που έχασε από ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική και θα πρέπει να ξέρει πως θα κινηθεί στο μέλλον για να κοντράρει σπουδαίους αντιπάλους στην Ευρώπη.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι, θυμάμαι τι έκανες και το Γενάρη. Δεν ενισχύθηκες στο κέντρο και η πολυτιμότητα του Κάνιας φαίνεται όταν… λείπει.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται και προσωπικά για μένα δεν τον εκτιμώ γιατί είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, ο Ισπανός θα ήταν ο πιο χρήσιμος για ένα παιχνίδι σαν το χθεσινό, όπου χρειάστηκε ένας αμυντικός στο κέντρο, μετρημένος και αξιόπιστος στις επεμβάσεις του, για να ισορροπήσει έναντι των Γερμανών που ήθελαν και έφτιαξαν δύο-τρεις φάσεις και τις ξεκίνησαν από εκεί που δεν υπήρχε εμπόδιο.

Είναι δύο γκολ που ήρθαν μέσα από τα κενά, είναι που ο ΠΑΟΚ όταν είδε κι απόειδε δέχθηκε όλες τις κίτρινες κάρτες για να μην παίξουν σε χαμένη ρεβάνς οι φορτωμένοι, είναι κι ότι όλοι αποδέχθηκαν την μοίρα τους και δεν είχαν διάθεση για να αντιδράσουν μπας και δεν είναι τελικά διαδικαστικό όλο αυτό της ρεβάνς, αλλά, παίζουν μερικές πιθανότητες για ένα… θαύμα. Ούτε σ΄αυτό δεν ελπίζει ο ΠΑΟΚ και είναι κάτι που βγαίνει από τη συνολική εικόνα κόντρα στη Σάλκε.

Ένα μικρό κομμάτι του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε δικαιώματα και σε όλο το υπόλοιπο έδωσε δικαιώματα. Η διαφορά αποδεικνύεται μεγάλη, ο ΠΑΟΚ δεν είναι για πολλά παραπάνω κι αν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, κυρίως το κύπελλο, θα το εκτιμήσω και θα το αποδεχθώ. Για τα υπόλοιπα, τα ευρωπαϊκά του όνειρα, αν δηλαδή θα επιθυμήσει την ευρωπαϊκή του καταξίωση και την ανοικτή κόντρα με Γερμανούς, Γάλλους, Ιταλούς και Ισπανούς, θα το εξετάσουμε σε δεύτερη φάση κι αφού το ευχαριστηθούμε πρώτα εντός συνόρων.

Αφού αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, τον τίτλο, το κύπελλο, το πρωτάθλημα, κάτι τέλος πάντων που θα του δώσει το ψυχολογικό προβάδισμα και θα του ανοίξει την όρεξη για να αποκτήσει καλύτερους ποδοσφαιριστές και όσο ανταγωνιστικούς χρειάζεται για να κοντράρει τη Σάλκε, έστω μέσα στην Τούμπα.

Να γνωρίζουμε μέχρι που φτάνουν τα ποδάρια μας και μετά να σχεδιάσουμε για το επόμενο βήμα. Με σοβαρό σχεδιασμό, όχι δουλειές στο γόνατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x