Γιώργος Ζαχαριάδης

Μια στιγμή στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Βιεϊρίνια, τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, που θα γεμίσουν την Τούμπα.

Πριν από καιρό, εκείνες τις μέρες του καλοκαιριού που κάναμε κουβέντα για τον Βιεϊρίνια και κατά πόσο θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ όταν θα επιστρέψει, είχα συμφωνήσει με τους φίλους μου, που μου στέλνουν mail και το συζητήσαμε, ότι δεν θα αλλάξει εντυπωσιακά η εικόνα της ομάδας με έναν μόνο παίκτη.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ειδικά αν δεν παίξει στη θέση που πρέπει, θα συμπληρώσουμε, εφόσον έχουμε ένα ικανοποιητικό δείγμα με τις εμφανίσεις του Πορτογάλου και σε συνάρτηση με την πορεία του ΠΑΟΚ, που είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι με τον Βιεϊρίνια δεν έγινες Μπαρτσελόνα, αλλά, η βοήθειά του είναι τόσο σημαντική όσο θα περίμενε κανείς από μια ποιοτική μονάδα. Και είναι ίσως η πιο ποιοτική στις πτέρυγες, μαζί με τον Μάτος, που, επιπροσθέτως, είναι και παραγωγικός. Εντυπωσιακά παραγωγικός.

Ο Βιεϊρίνια είναι μια πολύ σπουδαία προσθήκη κι αν δεν την είχε ο ΠΑΟΚ, μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε απόλυτα, αλλά, θα υπήρχε ένα μεγάλο κενό. Ίσως μάλιστα να ήταν καθοριστικό για την πορεία της ομάδας. Ίσως μάλιστα, ο Βιεϊρίνια να είναι πιο χρήσιμος σε αυτές τις μέρες, που έρχονται και που επιβεβαιώνεται η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, μέσα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του. Κρίσιμα για όλους και ειδικά για τους παίκτες με ποιότητα και εικόνες από σπουδαία πρωταθλήματα.

Κρίσιμα και για όλους αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά, θέλουν να το αντιμετωπίσουν με... εκδικητικές τάσεις και με σκοπό να βγάλουν τα απωθημένα τους.

Προσοχή χρειάζεται και τίποτε λιγότερο με τη σκέψη ότι ο αγώνας της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί παρά να είναι ένας ακόμη, σαν όλους τους προηγούμενους, που οδηγούν στην κατάκτηση του τίτλου. Και τα 20 και τα 30 χρόνια της αδικίας, που δήθεν έχουν φορτωμένα στις πλάτες τους ορισμένοι, να τα αφήσουν σπίτι τους, γιατί αν θα τα πάρουν μαζί τους στην Τούμπα, ζήτω που καήκαμε...

Ας σκεφτούν μόνον ότι μερικά λεπτά ανοησίας, αυθαιρεσίας και βλακείας, φτάνουν για να γκρεμίσουν ό,τι έχει κτίσει ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x