Γιώργος Μαζιάς

Νικητής ξανά!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού επι του ΠΑΣ.

Kατάθλιψη θα τον έπιανε τον Παναθηναϊκό αν δεν νικούσε. Ηταν που ήταν καταθλιπτικό το το σκηνικό με τη βροχή να πέφτει ακατάπαυστα και τις κερκίδες να είναι άδειες, δεν ήθελε και πολύ να τον πάρει από κάτω τον ΠΑΟ. Επαιξε πραγματικά καλά, αλλά όταν ο Ντε Βινσέντι (λιγότερο εντυπωσιακό από το περσινό στο ΟΑΚΑ, αλλά πάντα μετράει αν η μπάλα μπει στα δίχτυα) ισοφάρισε έχασε το χρώμα του. Εγινε γκρι σαν την ατμόσφαιρα πάνω από τη Λεωφόρο.

Οταν ο Ιλιτς άρχισε να απειλεί την επιρρεπή σε λάθη άμυνα του, το «τριφύλλι» αγχώθηκε πραγματικά. Θα ήταν σκληρή τιμωρία μετά από μια καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος. Η επιμονή και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Αναστασίου επιβραβεύθηκαν στο φινάλε. Εμαθε να παλεύει όλα τα ματς ως τέλος, να μην τα παρατά και δεν είναι η πρώτη φορά που επιβραβεύεται για την επιμονή του ως τα τελευταία λεπτά.

O Καρέλης σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 17/4/2011 όταν και με πέναλτι στο 85' διαμόρφωσε το τελικό Σέρρες-Εργοτέλης 0-4 για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εκείνο ήταν και το μοναδικό του γκολ σε ματς πρωταθλήματος. Τώρα έβαλε δυο και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος τρία γκολ.

Τελευταία νίκη στη Λεωφόρο ήταν το 2-1 επί του Αστέρα του Σάκη Τσιώλη για την έκτη αγωνιστική πριν από σχεδόν δυο μήνες. Και τότε η ομάδα του Ελληνα τεχνικού είχε ισοφαρίσει, αλλά ο ΠΑΟ είχε πάρει τη νίκη στο τέλος. Το ίδιο έγινε και τώρα κόντρα στον ΠΑΣ του Σάκη Τσιώλη. Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κλείσθηκε για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέφει. Αυτό είναι πάντα ρίσκο όταν θες και τους βαθμούς.

Ολα μαζί δεν γίνονται. Μπορούσε να κάνει το διπλό (το πρώτο φετινό), αλλά έχασε και μάλιστα με δυο γκολ διαφορά. Ο ΠΑΟ είναι στην πεντάδα και νιώθει πολύ καλύτερα. Βγάζει ενέργεια και ο Αναστασίου είδε ότι μπορεί να στηρίζεται και σε άλλον (Ο Καρέλης καλή ώρα) για το σκοράρισμα πλην Μπεργκ και Φιγκερόα. Ο Καπίνο παρά τον τραυματισμό του στάθηκε όρθιος ως το τέλος και με τις επεμβάσεις του συνέβαλε στη νίκη.

Για τον Παναθηναϊκό το πρόγραμμα στρώνει. Εχει την ευκαιρία να κάνει το δικό του σερί. Γράφει ήδη δυο σερί νίκες (Αρη και ΠΑΣ) κι ακολουθούν ο Απόλλωνας και Καλλονή εκτός, πριν έρθει στη Λεωφόρο ο Ατρόμητος. Ο πρώτος γύρος τελειώνει με εκδρομή στη Λειβαδιά και την Ξάνθη στο σπίτι του. Αν συνεχίσει να βγάζει ενέργεια και δεν πανικοβάλλεται αν κάτι δεν πάει καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα τότε τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορεί να πάνε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x