Κώστας Νικολακόπουλος

Η μεταγραφή της Ρεάλ που λάτρεψε τον Μαρτίνεθ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την σχέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με την τελευταία μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης.

H Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε προχθές την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν, τον 33χρονο Ισπανό σέντερ φορ Χοσέλου από την Εσπανιόλ.

Ο Χοσέλου έβαλε 16 γκολ και ήταν 3ος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα τούτη τη σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για 27 αγωνιστικές, όσες ήταν στον πάγκο της Εσπανιόλ ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού.

Και με αφορμή αυτή τη μεταγραφή, μπορεί κάποιος να εντοπίσει στα σχόλια του ισπανικού Τύπου τη λατρεία που είχε στον Μαρτίνεθ ο Χοσέλου, προφανέστατα συνδέοντας τον με το ότι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με αυτόν προπονητή…

Έτσι, διαβάζουμε στην lavanguardia ότι ο επιθετικός της Εσπανιόλ «ποτέ δεν κατάλαβε την απόλυση του Μαρτίνεθ από τη διοίκηση του συλλόγου και δεν έκρυψε την οργή του μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας».

Κώστας Νικολακόπουλος: Το άρθρο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Αλλά και στην lagradaonline ότι, «το ειδύλλιο μεταξύ του Χοσέλου και της Εσπανιόλ άρχισε να σπάει μετά την αποχώρηση του Μαρτίνεθ, ενός προπονητή με τον οποίο ένιωθε πολύ άνετα ο έμπειρος σέντερ φορ».

Επιπλέον το relevo πηγαίνοντας το θέμα στο πιο αγωνιστικό κομμάτι, σχολιάζει ότι, «η αλλαγή προπονητή πλήγωσε τον Χοσέλου, γιατί το άμεσο παιχνίδι του Μαρτίνεθ τον ωφέλησε περισσότερο από την ιδέα του παιχνιδιού που είχε ο αντικαταστάτης του Λουίς Γκαρθία».

Αυτό που μπορούμε γενικότερα να αντιληφθούμε είναι ότι εάν δεν βρίσκονταν η Ρεάλ, στην οποία ο Χοσέλου είχε παίξει στα 20 χρόνια του, να ψάχνει τη δεδομένη χρονική συγκυρία για αναπληρωματικό σέντερ φορ, τώρα ο 33χρονος Ισπανός διεθνής σέντερ φορ, ενδεχομένως να ακολουθούσε τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x