Κώστας Νικολακόπουλος

Οι Άγγλοι εμπλέκουν τον Γουίλιαν με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πληροφορία από Αγγλία για τον Γουίλιαν.

· Σημερινό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας Evening Standard εμπλέκει τον Βραζιλιάνο άσο Γουίλιαν με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

· Ο 35χρονος (9.8.1988) μεσοεπιθετικός (παίζει περισσότερο στα πλάγια) έχει μείνει ελεύθερος από τη Φούλαμ, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο μόλις έληξε, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό από τη Νότιγχαμ, η οποία του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο από τους Λονδρέζους, «αλλά και την οψιόν μετά τη Φόρεστ να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στον γίγαντα της Ελλάδας Ολυμπιακό, που έχει κοινή ιδιοκτησία με τη Νότιγχαμ».

· Ο Γουίλιαν, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε μείνει ελεύθερος από την Κορίνθιανς, έχει αρνηθεί την πρώτη πρόταση ανανέωσης της Φούλαμ, για λογαριασμό της οποίας τη φετινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές με πέντε γκολ κι έξι ασίστ.

· Γνωστή η καριέρα του δεξιοτέχνη άσου, με πολλά χρόνια σε Άρσεναλ, Τσέλσι, Σαχτάρ και 70 συμμετοχές (9 γκολ) στην εθνική Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x