Κώστας Νικολακόπουλος

Τούρκοι: Χωρίς το περιττό πέναλτι, θα γινόταν το 3-2;… Ο Ολυμπιακός θα είναι επικίνδυνος και στη ρεβάνς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr σχόλια τριών Τούρκων δημοσιογράφων για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

· Τις δικές μας τις κρίσεις για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε τις καταγράψαμε. Αλλά νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να δούμε και πώς είδαν την πρώτη μάχη των δύο ομάδων και οι Τούρκοι συνάδελφοι. Παραθέτουμε, λοιπόν, τα σχόλια τριών εξ αυτών, όπως τα βρήκαμε στην γνωστή ιστοσελίδα Ajansspor.

· Ομέρ Ουρουντούλ:
«Στο κρίσιμο ματς της Αθήνας, η Φενέρμπαχτσε απουσίασε ουσιαστικά από το γήπεδο για 60 λεπτά. Δεν μπορούσε καθόλου να οργανωθεί απέναντι στην αποτελεσματική ομαδική πίεση του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Πώς θα μπορούσαν οι Φέρντι, Φρεντ και Ισμαήλ να μην ξεκινήσουν στην πρώτη 11άδα! Θα σκέφτηκε ο προπονητής, δύο από αυτούς έχουν προβλήματα τραυματισμού, άσε να κάνω την κίνησή μου ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Γιατί, όμως, δεν το έκανε στο ημίχρονο;"

Μετά το 0-3, η Φενέρμπαχτσε έδωσε έμφαση στο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε αυτή η επιστροφή της από 0-3 σε 2-3 να γίνει χωρίς το περιττό πέναλτι που έκανε ο άπειρος αντίπαλος; Κατά τη γνώμη μου, ο Κρούνιτς και ο Ζάιτς έκαναν την ομάδα να παίξει με 9 παίκτες για 62 λεπτά.

Ούτε η ρεβάνς θα είναι εύκολη, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός θα είναι επικίνδυνος και στη ρεβάνς

· Τζεμ Ντιζντάρ:
«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα που βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στην αφήγηση, μας φέρονται άδικα εδώ και χρόνια, στην οποία επιμένει το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο της, και την απόλυτη πίεση για νίκη!

Όπως είναι φυσικό, φαίνεται να είναι μια τεταμένη, ανήσυχη και κάπως δυσαρεστημένη ομάδα. Αν και χθες το βράδυ φάνηκαν καλοί στο πρώτο ημίχρονο στο άπλωμα του παιχνιδιού στο γήπεδο και την κυκλοφορία της μπάλας, έκαναν περίεργα λάθη τόσο στο τελείωμα των φάσεων, όσο και στην αμυντική γραμμή λόγω της έντασης στην πρώτη και τρίτη ζώνη.

Ενώ έμειναν επίμονα στην προτελευταία αποστολή στην επίθεση, ως ομάδα που έχει πρόσφατα μεταφέρει πολλούς αμυντικούς -ακόμα και έναν από αυτούς τον Μπονούτσι- δέχτηκαν δύο γκολ λόγω των πρωταρχικών λαθών της αμυντικής τετράδας, ειδικά του Σογιουντσού.

Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός θα είναι επικίνδυνος και στη ρεβάνς

Αν και η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη με ένα διαχειρίσιμο αποτέλεσμα. Παρόλο που έχει κάποια ελαττώματα που μπορούν να διορθωθούν, το παιχνίδι φαίνεται εντάξει, αλλά η επίλυση αυτού του «προβλήματος ευτυχίας» πρέπει να είναι προτεραιότητα. Φαίνεται ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πρέπει να χαλαρώσουν λίγο, να χαμογελάσουν και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο...»

· Ερτζάν Τανέρ:
«Αν ο αντίπαλος στο χθεσινό ματς ήταν η Άστον Βίλα ή η Λιλ (με το νικητή του ζευγαριού θα παίξουν ο Ολυμπιακός η, η Φενέρμπαχτσε), το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν μια πλήρης καταστροφή. Ξεχάστε τα ατομικά λάθη, ήταν έκπληξη πόσοι χώροι δόθηκαν από την άμυνα της ομάδας. Ο επαναληπτικός αγώνας μπορεί να είναι επικίνδυνος. Ο Ολυμπιακός πέτυχε 6 γκολ στη ρεβάνς με τη Μακάμπι, από την οποία είχε φάει τέσσερα γκολ εντός έδρας και προκρίθηκε. Ελπίζω ο Ισμαήλ Κάρταλ και η ομάδα του να σκέφτονται πιο στρατηγικά στο Κάντικοϊ».

· Παρεμπιπτόντως, δείτε μία ανάρτηση εδώ. Φαίνεται ο Τζέκο να γυρίζει προς την εξέδρα και να φτύνει! Έλεος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x