Κώστας Νικολακόπουλος

Θα πέσει πάλι έξω η τεχνητή νοημοσύνη για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τη νέα πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

· Μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, είχα καταγράψει την πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για την έκβαση των αγώνων των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν πέτυχε στην πρόβλεψη της, τουλάχιστον για το πρώτο ματς, αφού είχε εκτιμήσει ως αποτέλεσμα την ισοπαλία και δη με 1-1. Μάλιστα, η εκτίμηση της για τη ρεβάνς ήταν 2-1 νίκη για τους Τούρκους.

· Ποια είναι η πρόβλεψη που κάνει η τεχνητή νοημοσύνη (Gemini) μετά τη νίκη 3-2 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι; Επιμένει σε πρόκριση των Τούρκων. Βλέπει νίκη τους με 3-1 στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης! Και δη με σκόρερ τους Καχφετσί, Ντζέκο και Μπατσουαγί! Να δούμε αν κι αυτή τη φορά πέσει έξω η τεχνητή νοημοσύνη, όπως είχε πέσει έξω και στην εκτίμηση της για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη.

· Στο μεταξύ, στην Κωνσταντινούπολη, ένας από γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, ο Kadir Cetincalι, φίλος της Γαλατασαράι, έγινε viral, δηλώνοντας ότι χάρηκε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, εξηγώντας ότι η ήττα αυτή δεν είχε ιδιαίτερη επίδραση στο ranking της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Νικολακόπουλος: Θα πέσει πάλι έξω η τεχνητή νοημοσύνη για Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

· Ο Kadir Cetincalι, όμως, δεν έμεινε εκεί. Εξέφρασε την άποψη ότι το πέναλτι με το οποίο η Φενέρ μπήκε πάλι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και της έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξει τη ροή του αγώνα, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δώρο του Ελβετού διαιτητή Σέρερ.

· «Το πέναλτι που κέρδισε η Φενέρμπαχτσε εναντίον του Ολυμπιακού δεν ήταν σωστό. Ήταν μία πολύ άτυχη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Η Φενέρμπαχτσε, η ομάδα που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι στο τουρκικό πρωτάθλημα, πήρε μία μικρή ελπίδα για τον επαναληπτικό, με τη βοήθεια ενός πέναλτι και στην Ευρώπη», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x