Κώστας Νικολακόπουλος

Καυτό ρεπορτάζ για τον Λεό Περέιρα, τον Ολυμπιακό και όχι μόνο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sport-fm.gr τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Λεό Περέιρα, σε όλα τα...μέτωπα!

• Εκπομπή στο youtube για την Φλαμένγκο από την Πορτογαλία έρχεται να επιβεβαιώσει την αίσθηση που υπάρχει εδώ, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δίνοντας την πληροφορία ότι "είναι σε εξέλιξη συζητήσεις" των «ερυθρόλευκων» με την βραζιλιάνικη ομάδα για τον αριστερόδαρο στόπερ Λεό Περέιρα!



Μόνο που ο Τύπος στην Βραζιλία ασχολείται σήμερα με τον 28χρονο άσο της Φλαμένγκο για πολύ πιο καυτά θέματα! Βλέπετε ο Λεό Περέιρα είναι και καρδιοκατακτητής από τους λίγους!

• Έτσι, εδώ μπορούμε να διαβάσουμε ότι βγαίνει εσχάτως με γνωστό μοντέλο και influencer, πρώην του Έντερ Μιλιτάο, αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

• Στο μεταξύ, η πρώην του Λεό Περέιρα, γνωστή μούσα του fitness, βρέθηκε προχθές στο ίδιο πάρτι με τον Έντερ Μιλιτάο (!), όπως μπορούμε να διαβάσουμε σε… ζουμερά ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου.

Εδώ είναι η καινούρια του Λεό Περέιρα



Κι εδώ η πρώην!

Ολυμπιακός: Καυτό ρεπορτάζ για τον Λεό Περέιρα

• Αναζητώντας κάτι πιο… ποδοσφαιρικό από την επικαιρότητα του Λεό Περέιρα, εντοπίσαμε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο κάνει ατομικές προπονήσεις με τον συμπαίκτη του Ματεουζίνιο, παρότι βρίσκεται στην άδεια του αφού το πρωτάθλημα στην Βραζιλία τώρα έχει διακοπή για ένα μήνα.

• Αυτό σημαίνει να μπορείς να τα προλαβαίνεις όλα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x