Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με φόντο το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τη Λαμία και τα προβλήματα που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε γεμάτο Ιανουάριο, με σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια, και δεν μπορείς να πας χωρίς επιθετικό. Δεν πρέπει να πάρει κάποιον που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του. Ο επιθετικός πληρώνεται ακριβά, πόσω μάλλον αν τον υπολογίζει η ομάδα του. Ο Ολυμπιακός, είτε με αγορά είτε ως δανεικό, θέλει επιθετικό, αφού βλέπουμε ότι είναι σημαντικό το πρόβλημα στην κορυφή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ελ Καμπί στις 2/1 πρέπει να είναι στο Μαρόκο, στην προετοιμασία της εθνικής του. Ο Άλβες κάνει μία προσπάθεια να παραμείνει λίγο παραπάνω, να παίξει με τη Λαμία, και να φύγει την επόμενη; Όμως το πρόβλημα θα παραμείνει, αφού ακολουθούν και άλλα παιχνίδια για την ομάδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θέλει άμεσα επιθετικό, αφού ο προγραμματισμός ήθελε να πάρει και στόπερ πριν από την πρωτοχρονιά. Ο Πέδρο Άλβες συνεχίζει τις επαφές, για να ικανοποιήσει τα θέλω του Καρβαλιάλ, και ευελπιστεί πως θα αυξήσει τις επιλογές του προπονητή. Έχει συνεχόμενα ματς και δεν είναι σε θέση ο Ολυμπιακός να κάνει στραβοπάτημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x