Κώστας Νικολακόπουλος

Και όμως, ο Ολυμπιακός τραβάει μεγάλα ζόρια με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα των αγώνων του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στον Πειραιά.

· Ειλικρινώς φοβάμαι μήπως ο Ολυμπιακός υποτιμήσει τον αγώνα του απόψε με τον ΠΑΣ! Ξέρετε, κάτι το βάρος της δημοσιότητας αποκλειστικά με τις μεταγραφές, κάτι ορισμένες απουσίες της ομάδας των Ιωαννίνων, κάτι τα μάλλον άσχημα αποτελέσματα του αντίπαλου εσχάτως, δεν θέλει και πολύ.

· Αυτό που όμως εγώ βλέπω σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη είναι οι «ερυθρόλευκοι» τραβάνε μεγάλα ζόρια με τα Γιάννινα! Δύο φορές νίκησαν με γκολ στις καθυστερήσεις παρακαλώ! Κι άλλες δύο κλείδωσαν το τρίποντο επίσης με γκολ στα τελευταία λεπτά.

· Για του λόγου το αληθές τα παιχνίδια στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα…

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 2-0 με το δεύτερο γκολ στο 74’

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 3-2 με το νικητήριο γκολ στο 97’ (Ρόνι Λόπες)

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 2-0 με το δεύτερο γκολ στο 88’

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 1-0 με το γκολ στο 93’ (Χασάν)

· Όταν τέσσερις φορές κερδίζεις μία ομάδα στο όριο, αυτό σημαίνει ότι αυτή η ομάδα δεν είναι μακριά να σου την φέρει. Κι αυτό έχει φανεί πιο έντονα μέσα στα Γιάννινα, όπου ο Ολυμπιακός πέρυσι είχε υποχρεωθεί σε ισοπαλία 2-2 (ενώ κέρδιζε με 2-0), πρόπερσι είχε υποχρεωθεί επίσης σε ισοπαλία 1-1, όπως 1-1 είχε φέρει και την αμέσως προηγούμενη σεζόν.

· Μου έχει δε κάνει εντύπωση το πώς ο ΠΑΣ βρίσκει τα κουράγια και θεωρητικά χαμένα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τα παλεύει ως εκεί που δεν παίρνει. Διότι, και στο 3-2 στο Καραϊσκάκη πρόπερσι, οι «ερυθρόλευκοι» επίσης κέρδιζαν 2-0 και ισοφαρίστηκαν σε 2-2, για να πάρουν το τρίποντο στο 97’…Και θυμάμαι κι επί Μίτσελ, στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού, που ο ΠΑΣ έχανε 1-2 και είχε ισοφαρίσει στο 88’…

Ολυμπιακός: Τραβάει μεγάλα ζόρια με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη!

· Μην θεωρούμε δε μικρό πράγμα την απουσία απόψε του Ρόντινεϊ. Μιλάμε για τον μακράν καλύτερο δημιουργικά παίκτη του Ολυμπιακού με τις σέντρες από δεξιά: οκτώ γκολ έχει φτιάξει με τις ωραίες σέντρες του! Για να κατανοήσουμε καλύτερα-ο Φορτούνης από σέντρες (δεν μιλάω για κόρνερ και φάουλ) έχει φτιάξει τρία γκολ…

· Για να είμαστε ρεαλιστές, πάντως, το αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει εύκολο η, δύσκολο, ανάλογα με το πώς θα μπει στον αγώνα και πώς θα τον διαχειριστεί. Υπάρχουν σίγουρα σημεία που μπορεί να εκμεταλλευθεί στον ΠΑΣ. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι έφαγε τρία γκολ στα πρώτα λεπτά του β΄ ημιχρόνου τις προάλλες κι από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κι από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

· Πάνω απ' όλα φυσικά μετράει να κάνει τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να του…συμβεί από τον α΄ γύρο, όταν πάλι είχε παίξει με Κηφισιά, Άρη και ΠΑΣ και είχε πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες. Έκτοτε, έχουν περάσει τέσσερις μήνες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x