Κώστας Νικολακόπουλος

Την Τρίτη στις 21:45 το πρώτο ματς του Ολυμπιακού! Με τον Χάσι για ρεβάνς!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr μία πρώτη αναφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι.

***Κατά 99,99% ο αγώνας Παρτίζαν-Ολυμπιακού θα οριστεί από την ΟΥΕΦΑ για την άλλη Τρίτη 25 του μήνα, με ώρα έναρξης 21.45, αλά Τσάμπιονς Λιγκ-θα το ξέρουμε οριστικά μεθαύριο, αφού αύριο είναι η ρεβάνς Μπούντουκνοστ-Παρτίζαν.

***Ένας αγώνας πραγματικά ξεχωριστός για τον Μπέσνικ Χάσι, καθότι ο πρώτος του επίσημος στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αλλά και με ιδιαιτερότητα, αφού μετά από ακριβώς εφτά χρόνια βρίσκει πάλι στον δρόμο του την Παρτίζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

***Ήταν Αύγουστος του 2010, όταν είχαν κληρωθεί στα πλέϊ οφς του Τσάμπιονς Λιγκ η Άντερλεχτ κι η Παρτίζαν! Ο Χάσι ήταν βοηθός του Άριελ Γιάκομπς στην Άντερλεχτ και στον πάγκο της Παρτίζαν ο... Στανόγεβιτς, νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ!

***Ήταν δύο συγκλονιστικά ματς!

***Το πρώτο στο Βελιγράδι, όπως θα είναι και τώρα! Με 29.000 κόσμο. Οι Βέλγοι είχαν πάρει σκορ πρόκρισης, 2-2 (0-1, 1-1, 2-1, 2-2!), με τα δύο γκολ τους στο β΄ ημίχρονο-το πρώτο ο…Ζιλέ, που απασχολεί μεταγραφικά εδώ και κάμποσο καιρό τον Ολυμπιακό.

***Στη ρεβάνς, στις Βρυξέλλες, με επίσης κατάμεστο γήπεδο, από 20.000 κόσμο. Μία φοβερή μονομαχία, με εννιά κίτρινες κάρτες! Η Άντερλεχτ την πάτησε, αφού βρέθηκε να χάνει 0-2 και στο τέλος έφερε πάλι 2-2 (με γκολ πάλι στο β΄ ημίχρονο, από τον περίφημο Λουκάκου και ξανά τον Ζιλέ!). Έτσι το ματς πήγε στην παράταση κι από εκεί στα πέναλτι. Οι Σέρβοι ήταν πιο τυχεροί και εύστοχοι και πέρασαν έτσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

***Τώρα, ο Χάσι, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής, έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει μία ρεβάνς, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια, από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

***Κι η εκδίκηση είναι, λέει, πιάτο που σερβίρεται κρύο.

***Για να δούμε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x