Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Αγγελος ξέρει από Ιβάν και Μύκονο

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr και συνδέει Μύκονο, Άγγελο Αναστασιάδη και μεταγραφικά στο μίξερ του ΠΑΟΚ!

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Μην νομίζετε ότι τα νέα για την εξαθλίωση της Μυκόνου δεν έφτασαν στην Ολλανδία. Μην νομίζετε ότι δεν ενημερώθηκε ο Αναστασιάδης για εκείνο το δημοσίευμα που αποκάλυπτε τη μετάλλαξη του κοσμοπολίτικου νησιού σε… Λούτσα.

Κι αν νομίζετε ότι δεν επηρεάστηκε η ψυχολογία του, βλέποντας τις βεντέτες της ομάδας να επιστρέφουν με το ηθικό καταρρακωμένο (Γλύκο, Αθανασιάδη, Τζαβέλλα), αφού είχαν κάνει μια βόλτα από τη Λούτσα των Κυκλάδων, είστε γελασμένοι.

Εξ ου και το «εδώ δεν είναι Μύκονος», που ξεστόμισε σε κάποια από τις σπαρταριστές του ατάκες, που χρωμάτισαν τις προπονήσεις.

Εδώ που τα λέμε, ο Άγγελος, με αυτές τις ατάκες, τις all time classic, που φροντίζει και τις επικαιροποιεί, είναι απαραίτητος στη διάρκεια της σκληρής προετοιμασίας.

Τι θα έχουν να θυμούνται όλοι αυτοί που έτρεχαν σαν τα μουλάρια εκεί στα ολλανδικά λιβάδια; Τα σχόλια του Άγγελου.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν λέει τίποτε στην τύχη. Διότι ακόμη και το σχόλιο για τη Μύκονο, φαίνεται ότι είχε το σκοπό του.

Για όσους μπορούν να το αποκρυπτογραφήσουν, είναι χρήσιμο. Εδώ δεν είναι Μύκονος να κάνεις χαβαλέ και του κεφαλιού σου, αλλά, όχι η Μύκονος όπως κατάντησε τώρα. Η Μύκονος που μεσουρανούσε και ήταν απλησίαστη στον κοινό θνητό.
Κι αυτό παίζει ρόλο. Είναι σημαδιακό.

Μόνο μια τέτοια Μύκονος μπορεί να δεχθεί δύο καλές μεταγραφές. Δύο από αυτές που συμφώνησε με τον Ιωάννη Σαββίδη για να φτιάξει ομάδα. Ειδάλλως, αν είναι μεταγραφές που μπορούν να επισκεφτούν τη Μύκονο που έγινε Λούτσα, δεν θα φτιάξει ομάδα, θα τα κάνει μούσκεμα.

Ίσως να συμφώνησε με τον Σαββίδη να αποκτηθούν δυο καλοί κι όχι τρεις και τέσσερις που δεν θα είναι δα τίποτε σπουδαίο. Μπορεί τελικά να ακολουθήσουν αυτή τη λογική. Η ουσία είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες και αυτές παρουσίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στον ακριβοθώρητο ιδιοκτήτη.

Δεν αποκλείεται πάντως, να ήθελε κάτι παραπάνω (τρεις και τέσσερις ποδοσφαιριστές), αλλά, που να ξαναβρείς τον Ιβάν να τις τελειώσει;

Με τον Ρατς έκανε 22 μέρες, με τον Περέιρα μια εβδομάδα. «Ας τον πείσουμε για δυό μεταγραφές», σκέφτηκε –ορθά- ο άνθρωπος «κι αν τελικά μας καθίσει μια ακόμη μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τότε θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x