Μουντιάλ 2010

Πρίττας: «Μεγάλη τιμή»!

Πανευτυχής για το γεγονός ότι θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής είναι ο Σάκης Πρίττας. «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος του Άρη στο site της ΕΠΟ.

Πανευτυχής για το γεγονός ότι θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής είναι ο Σάκης Πρίττας.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος του Άρη στο site της ΕΠΟ.

Η γραπτή δήλωσή του:

«Η πιθανότητα να κληθώ στην Εθνική υπήρχε στην άκρη του μυαλού μου, επειδή άκουγα ότι το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί αγώνες της ομάδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Ηταν ένα όνειρο ζωής. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας που με επέλεξε, όπως επίσης τον προπονητή μου στον Αρη, ο οποίος με βοήθησε στη φετινή σεζόν να βελτιώσω την απόδοσή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x