Europa League

Όρθιος στη Σκωτία ο Άρης Λεμεσού και πάει να παίξει τα ρέστα του - Αγκαζέ στα νοκ-άουτ Σλάβια και Ρόμα

Ο Άρης Λεμεσού πήρε τον βαθμό στην έδρα της Ρέιντζερς(1-1) και τελευταία αγωνιστική θα παίξει τα ρέστα του για την 3η θέση. Πέρασαν παρέα Σλάβια και Ρόμα από τον 7ο όμιλο, κλείδωσε πρωτιά η Λίβερπουλ.

Σπουδαίο αποτέλεσμα που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της 3ης θέσης πήρε ο Άρης Λεμεσού! Οι Κύπριοι έμειναν στο 1-1 απέναντι στη Ρέιντζερς και την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν τα ρέστα τους για το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa Conference League απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, κόντρα στην οποία θέλουν μόνο νίκη!

Παρέα πέρασαν οι Σλάβια Πράγας και Ρόμα. Οι Τσέχοι επικράτησαν 3-2 με ανατροπή στην έδρα της Σέριφ Τίρασπολ και σε συνδυασμό με το 1-1 των «τζαλορόσι» στην Ελβετία απέναντι στην Σερβέτ, πήραν αμφότεροι το εισιτήριο της πρόκρισης και τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά.

Με βασικό και έναν εκ των κορυφαίων τον Κώστα Τσιμίκα, η Λίβερπουλ σάρωσε με 4-0 τη Λίντσερ, κλειδώνοντας πρόκριση και πρωτιά στον όμιλό της. Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 της Χάκεν στη Σουηδία και έκανε το 5/5, στέλνοντας τους γηπεδούχους σπίτι τους, ενώ Καραμπάγκ και Μόλντε εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά την τελευταία αγωνιστική θα φανεί ποιος θα συνεχίσει στο Europa και ποιος στο Conference League.


Τα αποτελέσματα των αγώνων που ξεκίνησαν στις 19:45:
ΑΕΚ-Μπράιτον 0-1
Αταλάντα-Σπόρτινγκ 1-1
Μακάμπι Χάιφα-Ρεν 0-3
Μπάτσκα Τόπολα-Γουέστ Χαμ 0-1
Σπάρτα Πράγας-Μπέτις 1-0
Στουρμ Γκράτς-Ράκοφ 0-1
Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός 5-0

Τα ματς που κάνουν σέντρα στις 22:00
Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός 3-2
Λίβερπουλ-Λιντς 4-0
Μαρσέιγ-Άγιαξ 4-3
Μόλντε-Καραραμπάγκ 2-2
Ρέιντζερς-Άρης Λεμεσού 1-1
Σερβέτ-Ρόμα 1-1
Σερίφ Τίρασπολ-Σλάβια Πράγας 2-3
Τουλούζ-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 0-0
Χάκεν-Λεβερκούζεν 0-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x