Europa League

Φαν' τ Σχιπ για τους αμφίβολους Μπεργκβάιν-Μπρόμπεϊ ενόψει Άγιαξ-ΑΕΚ

Στην κατάσταση των αμφίβολων Μπεργκβάιν και Μπρόμπεϊ ενόψει του «τελικού» Άγιαξ-ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Τζον Φαν' τ Σχιπ.

Στην κατάσταση που βρίσκονται οι Μπεργκβάιν και Μπρόμπεϊ ενόψει του «τελικού» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άγιαξ, την προσεχή Πέμπτη (14/12, 22:00) στο Άμστερνταμ, αναφέρθηκε ο Τζον Φαν' τ Σχιπ.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι, το περασμένο Σάββατο (9/12), είχαν αντικατασταθεί μετά από «ιατρική εντολή» στην αναμέτρηση του «Αίαντα» με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Τα ολλανδικά Μέσα μεταφέρουν την αμφιβολία που υπάρχει και για τους δύο εν όψει της αναμέτρησης με την «Ένωση» για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League και ενδεχόμενη απουσία τους θα είναι σημαντική, από τη στιγμή μάλιστα που θα λείπει και ο τιμωρημένος Μπέργκχαους.

«Για τον Μπρόμπεϊ θα το δούμε. Είχαμε δύο ημέρες ξεκούρασης. Ο Μπεργκβάιν είναι ακόμα ερωτηματικό για τη σημερινή προπόνηση, αλλά περιμένω να δώσει το ''παρών'' την Πέμπτη. Εάν αυτό δεν μπορεί να συμβεί για ενενήντα λεπτά, ελπίζουμε να είναι εκεί για να ξεκινήσει ή να έρθει από τον πάγκο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άγιαξ και πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος τόνισε και τον στόχο της ομάδας του «θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για τον Άγιαξ αλλά και για την ανάπτυξη των παικτών μας να προκριθούμε. Πρέπει να πάμε για τη νίκη».

Από εκεί και πέρα, τα ολλανδικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι για τον Άγιαξ είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος με την ΑΕΚ ο Άντον Γκάαεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x