Europa League

Αυτοί σφυρίζουν τους Έλληνες

Δείτε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Γνωστοποιήθηκαν από την UEFA οι διαιτητές των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Συγκεκριμένα στο ματς του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας, ορίστηκε ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο. Ο 39χρονος έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές ματς ελληνικών ομάδων και ο απολογισμός του μπορεί να κριθεί θετικός (11/10/11 Γεωργία – Ελλάδα 1-2 - 15/12/11 ΠΑΟΚ - Ρουμπίν Καζάν 1-1 - 24/10/12 Μονπελιέ - Ολυμπιακός 1-2).

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα άρχων του αγώνα θα είναι ο Ματίας Γκεστράνιους. Στα 33 του χρόνια, ο Φινλανδός θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος, ενώ τη φετινή σεζόν θα διευθύνει για 3η φορά ευρωπαϊκό ματς.

Τέλος, στην πρώτη αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους της διοργάνωσης, απέναντι στην Μπεσίκτας στην Τουρκία, ορίστηκε ο Μίροσλαβ Ζέλινκα από την Τσεχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x