Europa League

Νικολογιάννης: «Aδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός - Να κρατήσει τη σπουδαία αντίδραση που έβγαλε»

Ακούστε πως σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης την ηρωική ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 3-2.

Στην ηρωική αντίδραση του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα 3-2 από τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O ρεπόρτερ του σταθμού μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, τόνισε ότι το «τριφύλλι» αδίκησε τον εαυτό του με τα λάθη του, ενώ υπογράμμισε την καλή εμφάνιση των Αϊτορ και Βιλένα.

Τέλος εξέφρασε την άποψη ότι αν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείξει στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα την 6η αγωνιστική στη Λεωφόρου, την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου θα πάρει την πρόκριση στο Conference League.

«Ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του. Έχει κάνει τρομερά λάθη στα γκολ της Βιγιαρεάλ. Αν εξαιρέσει κανείς το μοιραίο πεντάλεπτο, σε όλο το ματς έχει βγάλει τρομερή αντίδραση. Σπουδαία γιατί είναι απέναντι σε Ισπανούς. Να κρατήσει την αντίδραση. Βιλένα και Αϊτόρ πολύ καλοί.

Καθοριστική η απουσία του Ιωαννίδη από την ενδεκάδα. Αν παίξει όπως έπαιξε σήμερα με τη Μακάμπι θα πάρει την πρόκριση στο Europa Conference League.»


Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x