Europa League

Καρβαλιάλ: «Δεν γίνεται να αλλάξουμε τα πάντα - Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ»

O Κάρλος Καρβαλιάλ δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τον «τελικό» πρόκρισης με την Μπάτσκα Τόπολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, αυτό με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League όπου θα κριθεί εάν οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν γίνεται τόσο γρήγορα να αλλάξει πολλά στην ομάδα και υποστήριξε πως όποιος παίξει, θα πρέπει να δώσει τα πάντα για τη φανέλα που φοράει.

«Είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε την ευφυία να καταλάβουμε τα θετικά μας και ό,τι έχει γίνει σωστό έως τώρα για να τα εκμεταλλευτούμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε επειδή δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά και είναι μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ένα ματς σημείο αναφοράς να προηγηθεί. Σεβόμαστε την Τόπολα, είναι δυνατή ομάδα, η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, όμως με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για να πάρει τη νίκη», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν οι Πειραιώτες έχουν μειονέκτημα που θα παίξουν το ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ».

Για τον τρόπο δουλειάς του και την 11άδα που θα επιλέξει: «Όχι δεν θα σας πω την 11άδα. Πρώτα οι παίκτες πρέπει να τη μάθουν. Τις τελευταίες 10 ημέρες όλη η συγκέντρωσή μας είναι να νικήσουμε αυτό το ματς. Δεν γίνεται να αλλάξουμε τα πάντα. Θα ήταν ανόητος κάποιος το πίστευε αυτό. Έχουμε κοιτάξει τα στοιχεία που πρέπει για το ματς και μετά θα κοιτάξουμε και άλλες αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x