Europa League

Μάνταλος: «Πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Αλμέιδα»

Τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 20:00), η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στη «Johan Cruyff Arena» για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς «τελικό» που θα κρίνει την τρίτη θέση του γκρουπ και το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Conference League.

Ο Πέτρος Μάνταλος εκπροσώπησε τους παίκτης της «Ένωσης» στη συνέντευξη Τύπου, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να τονίζει μεταξύ άλλων πως το γεγονός πως η ομάδα ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για δύο αποτελέσματα, ίσως κρύβει παγίδες, ενώ, ξεκαθάρισε πως άπαντες στον σύλλογο πρέπει να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχουν δείξει στον 1,5 χρόνο παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για το ότι η ΑΕΚ είχε παίξει σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια από την εμπειρία που είχε στην ομάδα: «Πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Δε μιλήσαμε γι' αυτό το παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως για το παιχνίδι. Είπαμε κυρίως για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, όχι για το παιχνίδι».

Για το ότι η ΑΕΚ έχει το «μαξιλάρι» της ισοπαλίας και πόσο επηρεάζει την ομάδα με βάση και τις απουσίες που έχει: «Μπορείς να το πάρεις σαν θετικό ότι έρχεσαι για δύο αποτελέσματα. Αλλά κρύβει παγίδες αν το έχεις στο μυαλό σου. Εμείς προετοιμαστήκαμε χωρίς να έχουμε αυτό το πράγμα στο μυαλό μας και είτε με έναν είτε με τρεις βαθμούς να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το τι πρέπει να έχει η ΑΕΚ για την πρόκριση: «Νομίζω για να πάρεις αποτέλεσμα σε έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1.5 χρόνο με τον Αλμέιδα. Είμαστε έτοιμοι. Κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x