Europa League

Ντε Τσέρμπι: «Ήταν ανώτερη η ΑΕΚ, άξιζε να νικήσει»

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ, παρά τη νίκη της Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην «OPAP Arena».

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι τόνισε πως η Μπράιτον δεν ήταν καλή στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως ήταν ανώτερη στο πρώτο ματς κι έχασε, θεωρεί πως υπέφεραν από την ΑΕΚ λόγω και του καλού προπονητή που έχει η Ένωση στον πάγκο της και χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

Τα συναισθήματά του; «Δεν παίξαμε τόσο καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Όπως και στο πρώτο ματς, εμείς ήμασταν καλύτεροι και δεν νικήσαμε γιατί πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι στο Μπράιτον κι απόψε η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και νικήσαμε εμείς. Πρώτη φορά, όσο είμαι στην Μπράιτον, νικήσαμε έτσι. Είχαμε την ευκαιρία με τον Φέργκιουσον και μετά υποφέραμε. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή που τον ξέρω πολύ καλά. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο».

Αν η ΑΕΚ άξιζε κάτι παραπάνω γενικά στον όμιλο; «Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για την ΑΕΚ. Μπορώ για τη δική μου ομάδα. Έχω δει την ΑΕΚ στα δυο μεταξύ μας παιχνίδια και είναι μια σημαντική ομάδα. Είναι σκληρός ο όμιλός μας. Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω για άλλη ομάδα. Μόνο για τη δική μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x