Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: «Μεγάλο χτύπημα για την ψυχολογία της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει εικόνα ομάδας σε κρίση»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου δεν θεωρεί πως υπάρχει ζήτημα αγωνιστικής κρίσης στην ΑΕΚ. Πώς σχολίασε την εικόνα του Πόνσε και τη διαιτησία.

Την πεποίθηση πως παρά το ψυχολογικό πλήγμα του αποκλεισμού στο Κύπελλο η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Ο Άρης ήταν πολύ τυχερός που ισοφάρισε χωρίς να έχει φάση στο ματς και στα πέναλτι δεν μπορείς να πεις κάτι. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά αυτό που είδα αγωνιστικά μού άρεσε και θεωρώ πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η εικόνα δεν δείχνει μια ομάδα σε κρίση», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Στα δύο τελευταία ματς έχει δεχτεί τρία σχεδόν ίδια γκολ μετά από στατικές φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσει. Η απουσία του Γκαρσία έπαιξε ρόλο στην έλλειψη αποτελεσματικότητας. Βγήκαν πολλές τελικές με αρκετούς διαφορετικούς παίκτες, αλλά δεν ήρθαν τα γκολ. Το θέμα του Πόνσε νομίζω πως είναι καθαρά ψυχολογικό. Είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα, αλλά από το άγχος δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή του επιπέδου που είναι. Είναι σοβαρό το θέμα, γιατί η ΑΕΚ έχει επενδύσει πολλά πάνω του και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να παίξει αυτό που μπορεί, γιατί ξέρουμε ότι μπορεί».

Σχολιάζοντας τη διαιτησία τόνισε «… ο Νταμπάνοβιτς δεν πρέπει ποτέ να ξανασφυρίξει την Ελλάδα. Τον έβλεπες ότι έτρεμε! Δεν θα σταθώ στο χέρι ή σε άλλες φάσεις. Εδώ έδωσε έμμεσο σε επιστροφή στον Αθανασιάδη με το γόνατο».

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε «… πιστεύω πως θα γίνουν 1-2 κινήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x