Stoiximan Super League

ΑΕΛ: «Ευπρόσδεκτος ο αποκλεισμός από το στοίχημα»

Ευπρόσδεκτη χαρακτηρίζει η ΑΕΛ την απόφαση για αποκλεισμό από το στοίχημα, λόγω της απόφασης της ΕΕΑ για επανεξέταση του αγώνα με την Παναχαϊκή που θεωρείται ύποπτος προς χειραγώγηση.

Τη θέση της για την απόφαση της ΕΕΑ για αποκλεισμό της ομάδας από το στοίχημα επειδή το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή (25/05/2015) θεωρείται ύποπτο προς χειραγώγηση, εξέφρασε η ΑΕΛ. Σε αυτή αναφέρεται ότι η απόφαση είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο η τωρινή διοίκηση δεν εμπλέκεται καθώς εκείνο το διάστημα ο Αλέξης Κούγιας δεν είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΛ

«Η απόφαση αποκλεισμού της ΠΑΕ ΑΕΛ από το στοίχημα είναι ευπρόσδεκτη, έστω κι αν για μια ακόμη φορά απορούμε καθώς στηρίζεται σ έναν αγώνα (επί ημερών προηγούμενης ιδιοκτησίας) που η όποια πιθανή απόπειρα χειραγώγησης προς επίτευξη τουλάχιστον δυο γκολ, ήταν αποτυχημένη (τελικό 1-0).

Δεν πρέπει να αποκλειστεί η χρήση ένδικου μέσου εκ μέρους μας, καθώς η υπόθεση παρουσιάζεται με τρόπο που εκθέτει την ΠΑΕ, έστω κι αν αναφέρεται σε προγενέστερη ιδιοκτησιακά περίοδο!!!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x