Stoiximan Super League

Αυτά έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Άγιαξ, Κραϊόβα, Λέγκια και Μόλντε έδωσαν τα παιχνίδια τους πριν τις μάχες με τις ελληνικές ομάδες. Μόνο η Μπασακσεχίρ δεν αγωνίστηκε αυτό το σαββατοκύριακο.

Την... μάχη τους στα εγχώρια πρωταθλήματα έδιναν αυτό το σαββατοκύριακο οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πέραν της Μπασακσεχίρ που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στην Τουρκία για την τριτη φάση του Champions League και δεν έδωσε κάποιο ματς αφού το τουρκικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οι υπόλοιποι τέσσερις αντίπαλοι έδωσαν τις δικές τους αναμετρήσεις.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Άγιαξ, ξεκίνησε το ολλανδικό πρωτάθλημα με... γκέλα αφού έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Φίτεσε. Σήμερα, η αντίπαλος της ΑΕΚ, Κραϊόβα, γνώρισε την ήττα με ανατροπή στην έδρα της Χέρμανσταντ με 2-1, ενώ η Λέγκια Βαρσοβία, την οποία αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος, έμεινε στο 0-0 με την Σλασκ Βρόσλαβ. Τέλος, η μοναδική αντίπαλος ελληνικής ομάδας που κέρδισε, ήταν αυτή του Άρη που πέρασε από την έδρα της Βίκινγκ με 2-0.

Υπενθυμίζεται, πως αύριο Δευτέρα οι πέντε ελληνικές ομάδες θα μάθουν τις υποψήφιες αντιπάλους τους εφόσον προκριθούν στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x