Αγγλία

Αυτός είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην Premier League!

Άλλοι τερματοφύλακες είχαν το όνομα και άλλοι είχαν την… περισσότερη δουλειά στην Premier League! Δείτε ποιος γκολκίπερ έκανε τις περισσότερες αποκρούσεις κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν στην Αγγλία.

Την απόφαση της Έβερτον να πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της στο πρόσωπο του Τζόρνταν Πίκφορντ εξηγούν τα στατιστικά της φετινής σεζόν στην Premier League.

Βάσει των αριθμών, ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν -αν όχι ο πιο αποδοτικός- σίγουρα ο πιο απασχολημένος του φετινού πρωταθλήματος.

Φορώντας λοιπόν τη φανέλα της Σάντερλαντ, η οποία παρά την εξαιρετική παρουσία του δεν απέφυγε τον υποβιβασμό, υπήρξε ο γκολκίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις κατά μέσο όρο φέτος (4,7).

Δεύτερος ήταν ο Τομ Χίτον της Μπέρνλι με 4, ενώ ακολουθούν οι τερματοφύλακες των επίσης υποβιβασμένων Χαλ και Μίντλεσμπρο, δηλαδή ο Ντέιβιντ Μάρσαλ (3,9) και ο Μπραντ Γκούζαν (3,7) αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό, δε, της πίεσης που δέχθηκε φέτος η Λέστερ (αν και έφερε τον τίτλο της πρωταθλήτριας) είναι το γεγονός ότι στην πεντάδα βρίσκεται και ο Κάσπερ Σμάιχελ, έχοντας κι εκείνος 3,7 αποκρούσεις κατά μέσο όρο στο 90λεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x