Αγγλία

Έξαλλος ο Μπίλιτς με την αποχώρηση του Κίκε Φλόρες

Στη διοίκηση της Γουότφορντ τα «έχωσε» ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, με αφορμή την «άρρωστη» όπως τη χαρακτήρισε απόλυση του Σάντσεθ Κίκε Φλόρες.

Δεν δίστασε να πάρει θέση και μάλιστα να την εκφράσει με τον πιο σκληρό τρόπο προς τη διοίκηση της Γουότφορντ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός στο περιθώριο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ρωτήθηκε για την απόφαση των «σφηκών» να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό και δεν… μέτρησε τα λόγια του.

«Είναι άρρωστο. Λυπάμαι για τον Κίκε. Ο κόσμος λέει ότι σε αυτή τη δουλειά, κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά δεν είναι σωστό, είναι τελείως λάθος. Όταν ήρθα εδώ πριν από την έναρξη της σεζόν, όλοι έλεγαν ότι είναι υποψήφιοι για υποβιβασμό, όπως κάθε νεοφώτιστη ομάδα.

Όμως, δεν ήταν ποτέ σε κίνδυνο, μέχρι τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο ήταν στις 10 πρώτες ομάδες. Προσθέστε το γεγονός ότι έπαιζαν ωραίο ποδόσφαιρο και ότι βρέθηκαν στον ημιτελικό του FA Cup, αποκλείοντας εκτός έδρας την Άρσεναλ. Δεν έχει καμία λογική για μένα. Είναι άρρωστο», είπε ο Κροάτης τεχνικός που χωρίς δεύτερη κουβέντα διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη Γουέστ Χαμ να εξετάζει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x