Stoiximan Super League

Φουλάρει για ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

«Στροφή» στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ έκανε από σήμερα ο Παναθηναϊκός, εν μέσω του ολικού λίφτινγκ που ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για Τούμπα.

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τις τελευταίες αγωνιστικές και να φτάσουν σε ακόμα μία μεγάλη νίκη, παρά το ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται για γερό λίφτινγκ.

Ο Ρόμπιν Λουντ έκανε θεραπεία λόγω διαστρέμματος στην ποδοκνημική και μοιάζει απίθανο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Από ‘κει και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών, με τον κόουτς του τριφυλλιού να είναι αποφασισμένος για σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα, ούτως ώστε να δώσει και ανάσες ενόψει Κυπέλλου που ακολουθεί την Μεγάλη Εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως δεδομένα είναι εκτός οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλης, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η πράσινη ενδεκάδα της Κυριακής το πολύ να έχει δύο με τρία ίδια πρόσωπα σε σχέση με όσους αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι ενδεικτικό πως ο Ουζουνίδης φέρεται μεταξύ άλλων να χρησιμοποιήσει Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουχούμη, Μέστο στην άμυνα και Μολίνς στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x