Ιταλία

«Η Γιουβέντους χρειαζόταν τον Μάρκο Πιάτσα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Τις ικανότητες του πελάτη του εκθείασε ο μάνατζερ του Μάρκο Πιάτσα, καθώς δήλωσε πως η απουσία του στοίχισε σημαντικά στη Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ.

Την πεποίθησή του πως η παρουσία του Μάρκο Πιάτσα θα ήταν καθοριστικής σημασίας για τη Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ρεάλ εξέφρασε ο μάνατζερ του παίκτη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο “Radio VS”: «Ο Μάρκο θα βοηθούσε πολύ με την παρουσία του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω πως θα παρείχε ιδιαίτερη ψυχολογική υποστήριξη στον πάγκο».

Για τους τραυματισμούς που υπέστη, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είπε πως: «Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά».

Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν μέσα στη βδομάδα για το ότι ο παίκτης συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου, καθώς δήλωσε πως πρόκειται σύντομα να επανέλθει σε αυτές.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως: «Οι φίλαθλοι των “μπιανκονέρι” δεν έχουν ακόμα δει τις πραγματικές του ικανότητες. Σε καμία περίπτωση δε φοβάται τον ανταγωνισμό και χαίρεται που ενισχύθηκε το κλαμπ με νέα πρόσωπα. Έτσι θα μπορέσει και ο ίδιος να προπονηθεί καλύτερα».

Έκλεισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο 22χρονος Κροάτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλο κλαμπ: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Συχνά μου γίνονται προτάσεις από συλλόγους εκτός Ιταλίας, η διοίκηση όμως της ομάδας δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x