Stoiximan Super League

Καμπέσας: «Ο Ουζουνίδης μου έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση»

Το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη έπλεξε ο Μπράιαν Καμπέσας, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο του Εκουαδόρ, ανέφερε πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού του έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μίλησε ο Μπράιαν Καμπέσας.

Ο νεαρός εξτρεμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ''Radio Deportiva'', τόνισε πως ο προπονητής του «τριφυλλιού» του έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση και τον βοηθά να παρουσιάσει τον καλύτερο του εαυτό.

Παράλληλα μίλησε για τον επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνικλη ομάδα της χώρας του αλλά και στο ίνδαλμα του που δεν είναι άλλο από τον Αντόνιο Βαλέντσια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μου έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το κλαμπ, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι.
Είναι σημαντικό για εμένα να παίξω στην εθνική ομάδα. Ξέρω πως ο προπονητής είναι χαρούμενος με τη μέχρι τώρα πορεία μου στην Ελλάδα. Με ενθάρρυνε κι αυτό ήταν κίνητρο για εμένα αφού με έχει στο μυαλό του για τις επόμενες κλήσεις.

Είμαι στην Ελλάδα για έναν χρόνο χωρίς ρήτρα εξαγοράς καθώς μετά αναμένεται να επιστρέψω στην Αταλάντα. Στο μυαλό μου έχω ξεκάθαρα την εικόνα του Αντόνιο Βαλέντσια και τα όσα κατάφερε εκείνος. Είναι το σύμβολο του ποδοσφαίρου του Εκουαδόρ στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x