Βέλγιο

Έστησε πάρτι με καλεσμένη την Άντερλεχτ και περιμένει ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ!

Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε με 3-1 την Άντερλεχτ στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο πρώτο με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Europa Conference League.

Επέστρεψε στις νίκες και πηγαίνει φουριόζα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ!

Οι Βέλγοι επικράτησαν με 3-1 της Άντερλεχτ για τη 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο τους ο υπηρεσιακός τεχνικός, Νίκι Χάγιεν. Έτσι, είναι στην τέταρτη θέση και ισοβαθμούν με την τρίτη, Γκενκ στους 30 βαθμούς, στο -5 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και την πρωτοπόρο Άντερλεχτ.

Η Μπριζ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με την κεφαλιά του Μέχελε από το κόρνερ του Σκόραρ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ονιεντίκα. Ο Νιγηριανός χαφ σκόραρε το 2-0 στο 61’ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 89’. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 90+1’ με τον Ντρέγιερ για το τελικό 3-1.

Όλα αυτά, τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ (11/04) για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Παράλληλα ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της Μπριζ με την αναγκαστική αλλαγή του Δανού χαφ, Κάσπερ Νίλσεν, στο 26’, όπως και με τη λοίμωξη που αντιμετωπίζει ο αρχηγός, Χανς Φανάκεν.

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μέχελε, Μέιγερ (79' Ντε Κάιπερ), Σκόρας (80' Μπαλάντα), Νίλσεν (26' Τζουτγκλά), Ονιεντίκα, Νούσα (88' Ζινγκερνάγκελ), Βέτλεσεν, Τιάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x