Stoiximan Super League

Κρύος στον ΣΠΟΡ FM: «Παίζει επιθετικά ο Γκαρσία, πολύ καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό αν τον πάρει»

Τα «φώτα» του για τον Όσκαρ Γκαρσία που ακούγεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού έδωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Κρύος, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Το προφίλ του Όσκαρ Γκαρσία που φαίνεται ότι «παίζει» για τον πάγκο του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Βαγγέλης Κρύος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο συνεργάτης της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου τόνισε ότι πρόκειται για προπονητή με επιθετική φιλοσοφία, που πιέζει ψηλά τις αντίπαλες ομάδες, παίζοντας κάθετο ποδόσφαιρο, έχοντας και ανάπτυξη από τα πλάγια. «Θα είναι πάρα πολύ καλά για τον Ολυμπιακό αν τον πάρει», σχολίασε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι προτιμάει το 4-3-3, αλλά και ότι σίγουρα θα έχει και άλλα συστήματα στο μυαλό του.

Αναλυτικά μίλησε στον Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τα στοιχεία του προπονητή Όσκαρ Γκαρσία και αν μπορεί να αφήσει τη σφραγίδα του άμεσα: «Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ο Όσκαρ Γκαρσία. Πιέζει ψηλά την αντίπαλη ομάδα, παίζει από τα πλάγια, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θα είναι πάρα πολύ καλά για τον Ολυμπιακό αν τον πάρει προπονητή. Μεσούσης της χρονιάς δεν είναι εύκολο, όχι τόσο εύκολο θα ήταν αν ξεκινούσε τη σεζόν. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολύ καλό».

-τις παρομοιώσεις που γίνονται με τον Γκουαρντιόλα: «Δεν το ξέρω, αν είναι επηρεασμένος από τον Γκουαρντιόλα. Όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα προπονητής ο Γκουαντιόλα, αυτός ήταν στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών».

-το σύστημα που χρησιμοποιεί: «Πιστεύω ότι βλέπει το δυναμικό της ομάδας και χτίζει πάνω σε αυτό, αν του επιτρέψει η κατάσταση το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει είναι το 4-3-3, αλλά σίγουρα θα δουλέψει και πάνω σε άλλα συστήματα».

-το αν μπορεί να επιβάλει τους κανόνες του στα αποδυτήρια: «Πιστεύω ότι τα αποδυτήρια, επειδή υπήρξε παίκτης της Μπαρτσελόνα που είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τα χειρίζεται πολύ καλά και θα μπορέσει να κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια».

-το γεγονός ότι είχε ακουστεί τον Απρίλιο για την Μπαρτσελόνα: «Ναι, Πιστεύω ότι είναι ανερχόμενος και έχει καλά στοιχεία. Αργά ή γρήγορα θα παίξει το όνομά του για την Μπαρτσελόνα. Έχει όλο το πακέτο για να απασχολήσει ξανά την Μπαρτσελόνα».

-την κούρσα του πρωταθλήματος στην Ισπανία και το σαφές προβάρισμα της Μπαρτσελόνα: «Είναι λίγο νωρίς, αλλά έχει βάλει σε καλό δρόμο την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε ώστε να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεν το πάρει θα το έχει χάσει η Μπαρτσελόνα, δεν θα συμβεί επειδή θα το “κερδίσει” κάποιος άλλος. Είναι έξυπνος ο Βαλβέρδε και χαμηλού προφίλ. Τα προηγούμενα χρόνια η Μπαρτσελόνα, όταν τα πήγαινε καλά, όπως συνέβη με τον Γκουαρντιόλα, είχε πολύ καλή άμυνα. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που αμύνεται πλέον, αλλά η ουσία είναι η ίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x